| RAY a întrebat:

De ce unele virgine vor relatie dar se vor si virgine?

34 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Pentru că pot.

| HadesSs a răspuns:

Ca virgina iti mai raman cel putin doua posibilitati sexul oral si anal si tot salvezi himenul laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai forma o relatie fara sa faci sex cu una care nu mai este virginã?

Macar alea au un motiv sa vrea relatie, dupã sex, dar celelalte trebuie sa te satisfacã pânã mergi in paradis, nu asa toatã-n gurã si 30 de minute, daca nu doar in vise relatie. Dacã tot nu mai sunt virgine trebuie sa aiba experientã, nu? Aia virgina macar sti cã nu e buna la pat, se poate astepta...

| Freya1 a răspuns:

Pentru ca nu au p...a in palma, si pentru ca au nevoie si de altceva pe langa sex.
Chiar daca pentru uni barbati femeia trebuie sa faca sex cu ei pentru ca asa trebuie si nu e mare scofala, pentru uni oameni ce se respecta (fie ca sunt femei sau barbati) mai conteaza si altceva sau cel putin cu cine fac anumiti pasi.
Chiar daca uni nu stiu, primul act sexual iti arata si te invata cu ce se mananca cu adevarat relatie dintre barbat si femeie si de foarte multe ori primul contact intim te modeleaza sau iti creaza o mentalitate sau o parere.De aceia foarte multe fete sau foarte multi barbati in urma unor traume (viol, abuz) isi schimba orientarea, devin feministe sau misogini etc.Pentru ca si daca nu pare chiar conteaza cu cine te culci si chiar tine de respectul fata de tine si cel mai probabil de mentalitatea ta de pe parcursul vieti.
Daca tu faci sex prima oara dupa ce ti sa oferit si ai oferit iubire atunci posibilitatea ca pe mai departe sa ai relatii serioase si frumoase si sa iti selectezi partenerii este foarte mare. Daca prima oara te vinzi pe 5 lei exista posibilitatea sa vezi sexul ca si pe o sursa de venit, sau sa incepi sa ai o perceptie proasta despre tine si o stima de sine scazuta si sa devi carpa cat e curand.
Din perspectiva mea cel mai bine este sa iti pierzi virginitatea intr-o relatie cu un om serios si din iubire indiferent cat va tine acea iubire, pentru ca asa vei fi un om sanatos care vei constientiza ce meriti si ce trebuie sa oferi.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Eu numai cred in asa ceva,nu am incredere in sexul opus nici un barbati, numai cred in iubire, relatie monogama, omul e o fiinta poligama, nu as putea pretinde monogamie de la o fata din moment ce eu nu pot asigura monogamie

| RAY explică (pentru Freya1):

Dar cate secole sa stai dupa o virgina?

| GrungyCacti a răspuns:

Eu as renunta in secunda 2 la virginitate daca as sti ca cel cu care sunt in relatie ma respecta si vrea sa fie cu mine pentru o lunga perioada de timp. Dar increderea se construieste in timp. Eu nu m-as simti comod sa ma culc cu cineva cu care nu ma simt in siguranta in totalitate.

| Freya1 a răspuns:

Nu ti-a spus nimeni ca trebuie sa stai secole dar nici nu poti dupa o saptamana sa zici "treci ca eu nu am vreme". Trebuie sa te cunoasca etc deoarece practic va fi ceva serios intre voi, veti fi in intimitate si cred ca trebuie sa stie in fata cui se craceste mai ales pentru prima oara.

| RAY explică (pentru GrungyCacti):

Dar ai stat cu vreun baiat mult timp?

Aici sunt de acord cu tine, dar nici 6 luni e cam mult, adica si noi avem nevoile noastre sexuale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nici nu trebuie sa asiguri monogamie, ele pot minti cat vor dar sunt atrase de barbati cu experitenta, politami. Ele doar incearcã sa ii transforme in monogami, o datã ce reusesc se despart, din cauza asta se destrama relatiile, el devine catelusul ei fiind singura femeie din viata lui, nu mai iese cu prietenii, pierde contactul cu alte fete etc

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, bad boys -curvari sunt cautati de sexul opus

| GrungyCacti a răspuns (pentru RAY):

Nu pentru ca nu mi s-a dat o sansa. Sunt invizibila. Niciodata nu m-a placut un tip de care sa fiu atrasa macar un pic. Au fost unii pe matrimoniale care vorbeam dar nu simteam nimic cand ma uitam la ei sau cand vorbeam cu ei.

Dar exista barbati care te atrag fizic nu?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Asta depinde de fiecare in parte iar la o adica poti sa pleci daca nu iti convine.

Dar tu personal dupa cat timp te-ai daruit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

La fete conteaza foarte mult asta ai dreptate, dar la baieti nu prea, deoarece nu ai ce parere sa isi facã sexualã doar prin comunicare, singurul lucru care ii transforma in a fi misogini este pentru ca i-au in serios disrespectul si testele de incredere in sine in serios, nu isi dau seama cã o femeie face asta din plãcere sa vada de ce este capabil.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

La baieti nu ma refer neaparat cat de mult conteaza ci cum percep ei pe mai departe sexul in functie de cum l-au primit.Chiar daca esti baiat consider ca trebuie sa te respecti si sa nu te intinzi cu mai stiu eu cine doar pentru o placere de cateva secunde...
Da se poate ca dupa mai multe rateuri sa devina misogini (din cauza ca au dat peste persoana nepotrivita sau pentru ca nu stiu ce sa aleaga).

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Nu prea primesc notificarile de la tine dar daca mai intrebat dupa cat timp (din cate am vazut) nu mai stiu chiar exact ca s-a intamplat cu ceva ani in urma dar au fost cateva luni sigur.
Si uneori (nu tot timpul dar mai am momente) chiar imi pare rau ca nu am mai asteptat pentru ca nu sti cat de bine se pot preface unele persoane pe perioade de n timp, si cat de greu e sa te redresezi dupa ce iti dai seama si dupa ce ai pus suflet si ai mai facut si pasul ala.

| GrungyCacti a răspuns (pentru RAY):

Da. Sa iti dau exemple Sam Claflin, Steven R. McQueen, James Franco. Nu vreau sa fie model dar am dat niste exemple. Eu sunt si mai inalta am 1, 70. Mi se par prea micuti corporal si scunzi romanii, au umeri ingusti si zici ca sunt niste scobitori si chelesc devreme.
Sau nu stiu vad o gramada de situatii in care un barbat incearca sa cucereasca o femeie si renunta greu. Eu niciodata nu am fost pusa in situatia asta, sa nu mai poata un barbat dupa mine. Mereu am fost fata aia stearsa. Oricat incerc sa ma aranjez nu are nici un efect.

Poate ai pretenti prea mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Cu mai stiu eu cine? Ar fi prea frumos sa fie asa rapid, ma respect sa nu ma intind rapid cu fete care sunt intr-o relatie, si nu din respect pentru mine sau ea, ci pentru acel baiat cu care este.
Din mai multe rateuri fiind ca nu obtin absolut nimic, sunt folositi in stanga, dreapta fara sa isi de-a seama. Nu ca au avut experiente naspa, si pentru ca cu un efort maxim nu obtin mai nimic sau sunt lãsati dupã scurt timp.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu mai stiu eu cine fiind prost.ituate, sau fete bete, drogate, babe (cu astea doar de dragu de a avea... daca e baiat tanar), cele cu o igiena precara si etc mai sunt pentru care nu conteaza... sa fie si din perspectiva mea aia nu au respect de sine.
Pai si daca e folosit in stanga si in dreapta nu inseamna ca are el o problema? Mai mult ca sigur nu cauta unde trebuie.Am o cunostinta (baiat fiind) ce mi se plange de cativa ani ca nu ii merge, ca e folosit ca femeile sunt la fel dar el a avut 3 iubite.Una ce era deja logodita, una ce era deja "divortata "si cu un copil pe la 15 16 ani si pe care a lasat-o maicasa sa se mute la el si de abia il cunoscuse, una ce statea cu unu, avea un copil cu el si mai avuse inaintea lui inca un amant.Ce ar trebui sa fac eu sa ii plang de mila sau sa dau vina pe soarta, societate sau pe femeile alea la care asa le este educati si atata pot? Sau pe el ca tot acolo cauta...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care unii baieti vor sa umble din floare in floare si apoi vor sa se insoare cu fete cuminti: prostia.

| RAY explică (pentru Brigaela):

Ai dreptate, dar e ceva normal sa curvaresti in tinerete ca doar nu o sa te insori la pubertate

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru RAY):

E la fel de normal pentru ambele sexe. Si e normal ca o data ce ai curvasarit, cum zici tu, sa iti iei o nevasta din aceeasi categorie si sa ii acepti si trecutul si poate si viitorul (pana la urma, nu e normal sa o obligi pe ea sa se lase numai fiindca o iei de nevasta, ar fi prea idiot). Dar prostii vor dupa aia neveste fidele si evetual care nu au fost curve inainte.

| RAY explică (pentru Brigaela):

Da e o forma de ipocrizie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

Nu poti sa zici aceeasi chestie la ambele sexe, o femeie cur.vareste pentru ca poate face asta foarte usor, trebuie doar sã vrea, la un barbat nu este usor deloc.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei, na, e la fel de usor, cine ti-a spus tie ca e vreo dificultate, e centura plina de fete disponibile. Sigur, contra cost

| Ara997 a răspuns (pentru RAY):

. sa fiti (fim) sanatosi!
daca tot avem nevoi, atunci sa respectam femeia -zic!