Uneori ne este teama sa nu investim sentimentele, timpul si energia noastra intr-o persoana care nu merita si nu ar aprecia asta.Alteori evitam sa iubim,(ca o masura de protectie pentru noi) de teama de-a nu fi raniti. E mai bine sa previi decat sa incerci sa vindeci ceva deja zdruncinat.
"A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca! " Emil Cioran
Ne e teama sa iubim ca sa nu mai suferim
dragostea poate fii frumoasa dar poate aduce si multa suferinta pa pa!
@anna-am si eu o mare rugaminte la tine, insa nu doresc sa mi-o iei in nume de rau:fa-ne placerea si spune o data ca dl.inginer este prost. vrem sa vedem comentariile lui. vor suna la fel ca si pana acum? de acord cu anna? am o mare nedumerire, sincer.
Uneori, pentru ca ne este frica ca persoana de care ne-am indragostit sa nu aiba pe altcineva si apoi sa stie ca il/o iubim. Ar fi penibil.
Uneori, pentru ca ne este frica ca persoana de care ne-am indragostit sa nu aiba pe altcineva si apoi sa stie ca il/o iubim. Ar fi penibil.