Da de ce, uneori, baietii nu se uita la fetele care ii iubesc?
pentru ca daca persoana care te iubeste nu ti se pare potrivita pentru tine...la ce sa continui? ca sa o faci sa sufere? nu ii dai sperante de la inceput, desi nu toata lumea e asa de atenta.
DevilLife...gresesti.cand iubesti pe cineva nu ai cum sa nu-i arati, te tradeaza vorbele, faptele.
V-ati gandit ca se poate ca noi sa nu ne uitam la persoanele care ne iubesc pentru ca nu stiu sa ne arate ca ne iubesc? nu cred pentru ca nu ati spus nimic legat de asta pana acum. Ei bine eu asta cred!
Mi se intampla si mie acest lucru dar inimii nu ii poti porunci indiferent daca acea persoana te va face ff fericit/a chiar daca acea persoana e cea mai buna pentru tine dar d obicei te indragostesti de cine nu trebuie asa ca... nu mai stiu ce sa spun
Poate pentru ca nu au aceleasi sentimente fata de ei, poate nu le plac, cum arata, cum se comporta sau cum vorbesc, exact ca si, unuii, baietii care nu se uita la fetele care ii iubesc.
Pentru că ele nu simt nimic pentru ei. Dacă nu se simt atrase fizic sau psihic de un băiat, majoritatea fetelor nu flirtează şi nu se gândesc la o relaţie.
Xoxo.