Există mai multe motive pentru care s-ar putea întâmpla asta. Este posibil ca atracția ta pentru acea persoană să fi fost mai degrabă un tip de atracție fantezie decât una reală. De exemplu, poate că acea persoană ți se părea atrăgătoare în teorie, dar când ai ajuns în fața lor, realitatea nu a mai fost la fel de atrăgătoare.
De asemenea, poate că nu te simțeai în siguranță sau confortabil cu acea persoană. Poate că există anumite lucruri care te-au făcut să te simți stingheră sau îngrijorată în timpul interacțiunii, ceea ce a dus la scăderea atracției tale și a dorinței tale de a avea relații intime.
Este, de asemenea, posibil ca dorința ta de a avea relații intime cu acea persoană să fi fost doar temporară și că atracția ta a început să scadă atunci când ai ajuns mai aproape de momentul în care să o pui în practică.
Este important să înțelegi că acest lucru este normal și că nu înseamnă neapărat că nu ești atrasă de persoana respectivă sau că nu ești capabilă să ai relații intime. Poate că doar nu a fost momentul potrivit sau poate că nu a fost persoana potrivită pentru tine în acel moment
Probabil asteptarile au fost prea mari din partea ta si poate pe parte sexuala nu ti-a placut cum te saruta baiatul.
Mă dau exemplu total pe mine. Mă descrii complet pe mine. Nu zic acum că tu ai fi eu. Eu doar îți prezint viața și realitatea mea, deoarece întrebarea asta e exact și întrebarea vieții mele. ))
Din cauza fricilor, din cauza neîncrederii )) din cauza nesiguranței și a neștiutului ce vrei. Adică vrei, dar nici nu vrei, cam așa se explică viața mea. Și deja întrebarea ta îmi amintește de BFF-ul și "psihologul" meu de acum câțiva ani, pe care îl plăceam și totuși nu-l plăceam, când s-a îndepărtat de mine ba chiar am plâns. )) Și totul acum că mă uit în urmă cred că a fost din vina mea. ) Amuzant e că el a fost primul, ultimul și unicul care mi-a spus adevărul în cel mai frumos mod posibil. "Știi că povestea cu tatăl tău te-a afectat enorm, chiar dacă nu vrei să admiți."
Mai pe scurt ca să nu te las în polemicile vieții mele )) în spate există niște traume destul de fine, destul de astupate sau pe care omul duplicitar nu dorește să le admită că le deține, ori asta, ori varianta cea mai simplă în cazul în care tipa chiar nu-l place pe tip și e prea finuță ca să-i spună, ori prea finuță, ori prea fricoasă )) și poate îi e șu frică să piardă acea persoană ca amic. Adică dacă nu-i spune și îl lasă pe jumătate, crede că nu-i va răni sentimentele și va ajunge măcar amici la cataramă, dar asta mi se pare un lucru noxiv pentru cel care chiar are niște sentimente pentru persoana în cauză.
E un lucru pe care l-am vazut foarte des la matrimoniale si il urasc: e acea dorinta de a stii concret din start ce vrea celalalt si a-ti autoimpune niste sentimente. Atfel spus, sentimentele va coduc rationalul ( asta pentru cine are, ca abia de la o varsta poti spune ca gandesti cu partea aia a creierului, responsabila de rational, analiza la rece ).
Va formati o imagine fara sa va dati seama, fara o confruntati cu ceva concret, altii mai rau, se lasa dusi de val si ignora semnele, iar cand constatati realitatea, e ca un dus rece. "Stai asa, ca eu vedeam altfel lucrurile!"
Nu auziti vocea aia? Pai nu, ca s-ar putea sa fie mai degraba tot ceva de rational ca sa digeri ce se intampla "hm, e altfel, dar totusi...", ci pur si simplu e strigatul partii responsabile de sentimente : "fugi, e ceva strain, e pericol".
Poate cand va veti obisnui sa nu va mai aruncati cu capul inainte in relatii, veti avea si sentimente mai normale, care daca sunt cosolidate de gandire la rece, au o claritate mai mare si dau o siguranta mai mare. Rationalul trebuie sa conduca sentimentele : "e ok sa-mi placa de x, ca gandeste ca mine, stie sa se comporte cu mine "etc.