| RayKzor51 a întrebat:

De ce unii au noroc la fete, iar alții nu?

Mă uit în jur și văd băieți care au greșit enorm în relații – au înșelat, au mințit, au tratat cu dispreț femeia de lângă ei – și totuși sunt iubiți, iertați și aparent fericiți. Și mă întreb: unde e dreptatea? Eu am fost loial, am iubit din tot sufletul și am oferit respect, dar, în schimb, am primit doar dezamăgiri.

Nu înțeleg cum funcționează lumea asta. De ce unele fete sunt atrase de băieți toxici, de cei care le tratează rău? Oare de ce trebuie să fii bagabond, să fii toxic, să faci pe „durul" ca să fii apreciat? E de parcă loialitatea și bunătatea nu mai au valoare. În ziua de azi, parcă trebuie să rănești ca să fii dorit.

Dar mă întreb: ce sens are să devii cine nu ești doar ca să fii plăcut? Să te prefaci că ești altcineva doar pentru atenție? Mă doare să văd că lumea preferă aparențele în locul sincerității. De ce nu e suficient să iubești și să oferi tot ce ai mai bun?

Uneori mă gândesc că, poate, problema nu sunt eu. Poate doar nu am întâlnit persoana potrivită, care să vadă valoarea într-un om loial, sincer și devotat. Și, până atunci, refuz să devin ceea ce urăsc doar ca să câștig aprobarea cuiva.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Norocul ti-l faci intotdeauna singur, ca tu alegi fata respectiva si daca o alegi din crasma, cluburi si gunoaie, este normal sa nu stea langa tine si sa se duca dupa altul care-i ofera distractie, bautura si ceea ce vrea ea.

Doar pitipoancele fara creier sunt atrase de golani, fetele bune si inteligent nu, fiindca din start ii resping si nu se incurca cu un gunoi, vagabond sau cocalar fara servici si fara bani.

Ar trebuii sa nu mai doara pe tine de lume, si sa mai schimbi criteriile de ales "gunoiele", sa vezi cum vei intalni o fata cuminte, linistita, frumoasa sufleteste cu care sa te poti intelege.

| Goete a răspuns:

Bravo, cel mai bun mod de a arunca cu flori peate tine.
E un anunt matrimonial, nu?

| MistarGoGu a răspuns:

Masochiste! Fără sa-si mature dintii de pe jos, sa aibă 6 din 7 zile ochii și bucile vinete de la pumni, palme și cozi de matura ELE NU se simt BINE!
Cele fără multă educație sau cu stima de sine SUB PAMANT!

| Kufu95 a răspuns:

Acelea sunt femei toxice care au același comportament ca ei, cine se aseamănă se adună, tu să rămâi la fel, cine te va aprecia, va rămâne alături de tine, nu trebuie să le dai importanță, tu să faci lucurile care te fac fericit.

| DonJuan50 a răspuns:

În general adolescentele sunt atrase de bad-boys. După ce trece adolescența și prind un pic la cap, încep să caute un bărbat care le oferă stabilitate și comfort emoțional.
Nu dispera, sunt o grămadă de femei ok peste tot.
Evită-le pe cele care au probleme de familie, pentru că acelea vor aduce la pachet și probleme.
Important este să fii tu însuți.

| RayKzor51 explică:

Cred ca as avea mai mult, ca femeile s-au stricat de tot, numai toxicitate din partea lor

| Kufu95 a răspuns (pentru RayKzor51):

Nu te lua neapărat după el, am văzut ce răspunsuri dă acest băiat, fă asta dacă chiar consideri că trebuie până la urmă, nu că îți spune cineva.