Poate ca nu te cunoaste indeajuns ca sa tina la tine
mai asteapta si tu un timp...sa va cunoasteti mai bine...si poate isi va schimba comportamentul fata de tine.
Si e fraier ca nu te mai baga in seama?! .sau de ce?
Pentru ca acum ii place de alta fata. de aia nu il mai interesezi.simplu ca buna ziua.
Faza ca mai intra o data la cateva zile pe net si mai vorbeste cu mine si e foarte politicos dar observ ca nu mai este ca inainte...Si nu prea as crede ca si-a gasit pe alta, atat timp cat a incercat sa ma cucereasca 3 saptamani si a insistat sa ma cunoasca personal iar eu in aceasta perioada nu am vrut...
Ieri mi-am dat seama ca parerile mele despre el sunt gresite. El nu vrea sa am supere si de asta nu este insistent. Nu cum au zis unii dintre voi...
De ce e fraier ca sunt revoltat
Pai insemna ca v-ati vazut 2 saptamani in 2 luni
Nu cred ca a ajuns sa te iubesca in 2 saptamani sa merite sa te astepte pana la toamna
Trebuie sa te resemnezi, gandeste-te ca si-a gasit alta. Daca in toamna te abordeaza adu-i aminte ca a fost insensibil cu tine toata vacanta.
Poate s-a plictisit de tine si cauta noi experiente. cautati altu k asta nu merita. u meriti ceva mai bun :X
Poate s-a plictisit de tine si cauta noi experiente . cautati altu k asta nu merita . u meriti ceva mai bun :X
Dar daca u l-ai respins 3 saptamani ce mai vrei, s-a plictisit probabil sa tot insiste si cine stie, poate si-a gasit pe alta :p
Si de ce n-ai vrut 3 saptamani si acum brusc nu mai poti de dragul lui? sau de fapt pe tine nu te doare capul de el... pe tine te deranjeaza ca nu mai sta dupa fundul tau toata ziua... asa'i?
Baietii fraieri? Logic ca nu mai prezinti interes pentru ca poate persoana in cauza nu este fan al relatiilor la distanta sau poate ca a cunoscut alta fata care merita mai mult interes.
Incetati sa mai dati niste raspunsuri daca acestea doar darama, atunci cand o faceti asigurati-va ca nu daramati si ceea ce mai este in picioare. si nu experientele tale te fac cineva. catty? tu vei stii ce sa faci, ai doar incredere in tine
Vrea doar sex si atat. cunosc foarte multi baieti de genul asta. eu nu sunt asa. o pot dovedi.