| Mario1996 a întrebat:

De ce unii baieti heterosexuali/ str8 ar fi curiosi sa incerce sex cu băieți?

10 răspunsuri:
| UnulSimplu312 a răspuns:

Din curiozitate. plus ca băieți din comunitatea LGBT sunt mult mai perverși și ar fi dispuși sa încerce mai multe decât fetele

| Madaxo97 a răspuns:

Pai, pentru că nu sunt chiar atât de hetero/straight, sunt forțați de societate, religie să fie, dar când ajung la maturitate află că le-ar plăcea să aibă și alte experiențe, și își dau seama că poate sunt bisexuali. Comunitatea LGBT este mult mai mare decât se crede, doar că unii trăiesc în minciună și nu își recunosc nici măcar lor înșiși că poate sunt bisexuali/gay.

| mihai69 a răspuns:

Pentru că de fapt ei sunt (cel puțin) bi-curioși.

| VoidEternal a răspuns:

Daca sunt hetero, n-ar fi.

| J0B0MAT a răspuns:

Pentru că încă nu și-au experimentat sexualitatea în totalitate, încă au nevoie să descopere lucruri despre ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate e doar o curiozitate a ta... restul nu prea o au

| Mario1996 explică (pentru suntserios):

Nu e
Vorbesc serios. A fost unul curios sa incerce sex cu unul, i-am propus si au facut sex.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mario1996):

Pai aia nu mai erau hetero

| GirthD a răspuns:

Pentru ca de fapt aia sunt GAY

| GeorgeCosmin a răspuns:

Eu nu sunt gay nu îmi plac băieții dar as încerca să imi bag o *** cât mai adânc să știu cum e. Să nu se înțeleagă că asta e o dorință arzătoare a mea doamne ferește mie îmi plac fetele dar așa am o curiozitate să văd și eu pe pielea mea când sunt singur acasă mă uit la filme xxx cu băieți și îmi place maxim dar ăsta nu sunt eu eu nu sunt asa mie îmi place femeia trup și suflet. Dacă vrei să ne întâlnim îți las un număr de telefon.