''locuim in tari diferite si era totul ok''
a locui departe de persoana iubita nu e chiar asa ok, asta v-a daunat
Nu a avut curajul sa-ti spuna, de teama sa nu-ti faca rau,, dar eu totusi cred a acesti baieti sunt lasi in tot sensul cuvantului!(eu tot asa am patit ca tine.si am suferit mult din cauza asta) E mai bine sa spui in fata si nu sa te ascunzi,, Daca si tu suferi din cauza asta iti spun ce am facut eu: mi-am zis ca e un las si ca il urasc(chiar daca il iubeam), si incercam mereu sa ma gandesc la altceva numai nu la el... Si gandeste-te ca a fost doar un vis frumos din care te-ai trezit si vei uita cu timpul... bafta!
Pai nu ai cum sa il intelegi n ugandeste ca tine asa sunt unii oameni care cred in mentalitatea lor ca e mai bine sa iti dai seama singura sa nu te raneasca. Cu toate ca mi se pare o tampenie si mie gandirea lor dar asa fac ei/ele sa nu te raneasca, cica diplomatic...
Probabil, nu a vrut sa te raneasca, crezand ca iti vei da seama ca o dragoste la distanta este aproape imposibila, si iti vei gasi o noua iubire. El cu siguranta a gasit pe altcineva, si iti recomand sa faci si tu la fel, caci stii proverbul : "Ochii care nu se vad se uita". Iar faptul ca nu ti-a spus ca nu mai poate fi nimic intre voi nu este, o problema, trebuia sa-ti dai singura seama de cand el a plecat din tara, singur... fara tine. Daca intr-adevar te iubea, te lua eu el. Dar nu! A vrut o despartire si a obtinut-o.
Relatiile la distanta nu tin,chiar daca va iubeati cum spui tu,poate a incercat sa-si faca alta iubita,era imposibil de intretinut o relatie la distanta,fara sa stiti ce face celalalt,ce probleme are etc. Incearca sa uiti,stii vorba:''Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat''. Viata e frumoasa si noi nu ne dam seama de acum, suferim ca ''fraierii''. Sper sa te ajute la ceva ce ti-am spus. Ai grija de tine!:*