anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii baieti prefera fetele care isi doresc doar sex si atat? Si in plus, acea fata sa mai consume si alcool? Ce simti cand o saruti, ea fiind intr-o stare de genul? mi se pare repugnant...sincer... ce parere aveti voi, sunt foarte curioasa. happy

Răspuns Câştigător
| Mousie a răspuns:

Cine se aseamana se aduna. Asa sunt si ei si asta vor. Logic, nu?

5 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Ce simt cand sarut asa o fata? i feel that i'm gonna get lucky tonight.
Sexul este o consecinta a iubirii, fetele sunt defecte si vor prea multe fapte ca sa se convinga, asa ca multi prefera scurtaturile, sex acum, iubire poimarti.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Prefera fete din astea pentru o noapte, pentru o relatie vor fete serioase

| AndaAndutZa20 a răspuns:

Pai fetele care consuma alcool si isi doresc doar sex...sunt fetele acelea "de o noapte", iei una o [...] si dupa aceea scapi de ea si iei alta, ceva in genu happy

| alexaalexandraa a răspuns:

CanesVenatici, nu cred ca daca vrei sa ai o relatie, vrei sa iubesti si sa fii iubita, inseamna ca esti copila. Daca vrei doar sex inseamna ca esti matura? E parerea ta si ti-o respect, dar nu stiu daca este chiar asa cum spui tu, sincer.

| anonim230 a răspuns:

De ce prefera sa fie asa? simplu, pentru ca asa se profita mai usor si unii tipi asta fac beau si se culca cu orice tipa, plus ca daca este cu o tipa de genu, se presupune ca nu exista responsailitate sau chestii de genu ca intr-o relatie bazata pe dragoste si incredere.