Este foarte simplu. Uitandu-ma si la comentariile baietilor...ce pot sa spun e clara treaba in privinta lor. Daca fata respectiva nu doreste o relatie dintr-un anumit motiv excluzand chestia cum ca ar avea iubit iar baiatul care o place "renunta" la ea inseamna ca ori nu o cunoaste indeajuns ca sa stie ce fel de persoana e ori este un mare "gigolo" care umbla din "floare in floare". Daca nu lupti macar putin pentru acea fata sa nici nu ai asteptari la simpatia ei pentru ca nu o meriti.Si inca un lucru foarte important...depinde si ce fel de fata iti place!
Bună!
Păi, orice băiat se satură să aștepte.
Nu e vorba neapărat că nu o place îndeajuns, ci faptul că a încercat, a văzut că nu a obținut nimic, știe răspunsul și nu mai vrea să încerce și a doua oară pentru că el crede că va fi la fel. Însă asta nu înseamnă că nu o (mai) place pe acea fată.
Ai şi tu dreptate, dar doar o fundă pot să ofer.
Nu sunt în căutare după funde. Dacă primesc bine, dacă nu tot bine. Nu mă ajută cu nimic. Din contră, eu sunt cel care vrea să te ajute. Apreciez că scrii corect din punct de vedere gramatical .
Asta ma intreb si eu aproape mereu! Un baiat care chiar place o fata cu adevarat nu ar trebui sa gandeasca in felul urmator "mai sunt 7 dupa colt" cum mai zic unii. Ar trebuie sa se straduie unpic mai mult sa o cucereasca, dar la ce baieti sunt in zilele noastre mai bine nu mai zic.
Pai daca ea nu vrea sa fie cucerita?
daca insist putin mai mult devin stresant
daca ma evita ce sa fac?
voi nu intelegi ca in momentul in care oferiti un raspuns negativ unui baiat in momentul ala il raniti?
crede ca nu e destul de bun pentru voi, ca nu are bani, ca nu e frumos, ca nu stiu ce alte chestii.
cum doamne iarta-ma sa cuceresc o fata care ma trateaza cu indiferenta?
"baietii din zilele noastre"
ar trebuie sa va uitati mai intai la voi, si pe urma sa ziceti asa ceva
De ce crezi ca sunt atat de mult baieti singuri? pentru ca nu au incercat? sau pentru ca au fost refuzati de nenumarate ori?
Spune-mi ce e gresit la noi?
Sunt singuri pentru ca nu se ingrijesc de aspectul lor fizic! Ceea ce majoritatea fetelor fac si normal ca o fata nu vrea sa iasa cu un tip care arata ca un tocilar sau care e inestetic!
La noi fetele sau baieti?
La noi fetele, pentru ca a zis ca sa ne uitam mai intai la noi!
Baaa sunt baiat )
Ce au fetele? nu au nimic dc sa va uitati ca sunteti frumoase uitati-va dar nu se poate spune ca sunteti urate
Pai nu au nimic fetele si sincera sa fiu nu toate sunt frumoase chiar daca sunt fata la fel cum nici toti baietii nu sunt frumosi (ma refer la fizic ca la interior e alta treaba in unele cazuri)
Stiu
La voi e gresita mentalitatea voatra
mereu noi baietii trebuie sa ghicim ce vreti, cum sa va facem fericite, ce sa NU facem, cateodata nici macar voi nu stiti ce vreti
si niciodata nu spuneti clar ce asteptari aveti
mereu noi trebuie sa le facem pe toate, pai daca nu colaborati si voi un pic, la un moment dat obosim si noi de atata ghicit si incercat sa realizam cu adevarat ceea ce vreti de la noi
si in ceea ce priveste aspectul nostru fizic nu prea avem ce sa facem in sensul ca noi NU ne machiam, NU ne epilam... ne facem freza, ne spalam, eventual ne parfumam si cam atat! punct
App ce e cu poza aia la tine?
E mata
Ai grija cum vb
nu fi tigan...
Cum nu aveti ce face la aspect? Baietii dupa care mor fetele in general se epileaza, isi dau si ei cu creme se imbraca intotdeauna la moda, isi fac parul la moda, fac sala antrenamente ca sa arate bine. Toate astea nu le fac in van! Si daca fac chestiile astea nu sunt gay cum poate urmeaza sa zici!
Parul de pe picioare mi-l dau si eu jos dar nu si de pe piept sau maini
sala nu imi trebuie ca am cat de cat muschi b-)
dar imagineaza-ti cum ar fi daca toti baietii ar avea numai dinamita pe ei
unde e diversitatea?
parul la moda? nu stiu ce vrei sa zici, fiecare il face cum vrea si cum ii sta bine
creme? hai sa fim seriosi
si cu imbracatu la fel, fiecare si-a facut un stil, nu trebuie ca toti ca sa se imbrace dupa nu stiu ce moda tampita
PUNCT.
Cum zici tu dar asa gandesc multi baieti si multi nu au prietene!
Mai mica, fiecare a trait intr-un mediu, fiecare are propriile valori si principii, nu ne putem contrazice noi acum, mai ales ca suntem de sexe opuse, ar fi absurd, pentru ca nu ajungem nicaieri...
eu am vazut tot felul de situatii, si crede-ma ca stiu ce vorbesc
si tu ai dreptate in felul tau, dar nu ai cum sa imi zici mie ca eu spun totul eronat
Daca acel baiat renunta inseamna ca nu o place cu adevarat adica ar mai trebui incercat de cateva ori daca fata nu vrea inseamna canu te place si ea si mai bine renunti dar daca o iubesti faci orice :*!
Pai stai putin? crezi ca orgoliul meu poate fi tavalit in noroi de cate ori are pi2da voastra chef?
in viata ai o singura sansa, si ai face bine sa profiti de ea
daca am primit un refuz din prima nu am cum sa mai incerc inca o data, sa primesc iar alt refuza si sa ma enervez aiurea ca "i-a uite ma, dc nu ma vrea"
hai sa fim seriosi...
Dc iti tarasti orgoliul in noroi ha? ca iti place o fata? esti prost daca iubesti o fata nu iti pasa de nimic si nu te lasi pan nu o ai!
Pai stai asa
daca ea nu ma vrea? ce sa fac ca sa o am?
sa o rapesc si sa o leg de calofer?
daca are iubit ce sa fac?
sa ii pun acid sulfuric in mancare si sa ramana tipa singura?
Daca o iubesti incerci la nesfarsit daca are iubit renunti cumva
Nu uita daca iubesti o fata nu renunta din prrima fa-o sa te iubeasca comportate frumos cu ea mai invit-o pe afara ecc nu te da batut din prima nu uita
Nu ca gata auoleo m-a refuzat mea disparut orgoliul mai dal dracu pe orgoliul daca rade lumea de tine ignorai le spui ce frate daca fata iti place dc sa fii ifluentat negativ de ei?
Dar aici nu e vorba de ce zic altii, ca nu ma culc cu ei
e faza ca dragoste cu forta nu se poate
eu personal pot face o fata sa se ataseze de mine in mai putin de 3 ore
dar pentru asta e nevoie sa vrea sa iasa undeva cu mine
dar daca eu o invit si nu vrea sa vina
1 mai insisti 2 asta nu le place la fete parerea mea ca zicem noi baieti ca le cucerim imediat da ce sunt ele jucarii? trebuie sa o respecti iubesti aprecia nua asa ai avut o noapte un sarut te-ai distrat hai pa fata ca nu imi mai pasa de tine
Bine man, daca ai venit cu teoriile tale sa ma inveti pe mine ce si cum. sa stii ca nu ti-ai gasit persoana potrivita, am avut atat de multe experinete incat mi-am dat seama in mare parte cum merg lucrurile si mai mult de atat am trait pe pielea mea toate aceste chestii care le explic din propria experienta
Ai avut doar experiente proaste, ca la ce mentalitate ai (fara suparare, inteleg ca esti tanar si necopt la minte) nu ai cum sa fii cu o fata inteligenta, independenta, mai pe scurt, speciala. O fata de genul ala, niciodata nu va sta cu un baiat ca tine care habar n-are ce-i aia o relatie si spun asta dupa ce-am dedus din comentariile tale. Generalizezi si aberezi in prostie. O fata inteligenta, nu face ce ai scris tu mai sus despre fete, care alea sunt doar niste fite de pitipoanca. Intr-o relatie serioasa, mereu va exista un compromis intre baiat si fata. Cand vei mai creste, o sa intelegi mai bine cum sta treaba cu relatiile serioase.
Pfff cum zici tu, e parerea ta si o respect dar sa stii ca majoritatea fetelor din ziua de azi, sunt exact asa cum le-am descris eu mai sus, crede-ma ca am avut si eu ceva experiente pana acum, nu sunt asa de batut in cap precum crezi
Eu ce am spus mai sus? Sunt fite de pitipoanca, fete imature cu conceptii de taranca crescuta la coada vacii. Sa te faci ca nu esti atras de cineva si sa-l pui sa lupte ca nebunul de unul singur, mai degraba e bataie de joc. Multe au conceptia aia, ca daca barbatul lupta sa te aiba, inseamna ca te merita. Nu sunt toate asa oricum, cel putin eu n-am avut nici-o tangenta cu genul ala de femei si fete, fiindca,,, conteaza si cu cine umblii.
Tu ceri neaparat sa fii tuns, pufosule.
Numai din astea iti doresc
http://www.shoppingfast.com.br/......9490_1.jpg
Covorase zburatoare.
Pentru ca zic ca "mai sunt 7 dupa colt"dar nu se gandesc ca poate ar fi meritat sa lupte pentru ea, zic, si ca poate nu mai gaseste alta la fel ca ea, sper sa te fi ajutat
Da, da chiar ai trantit-o pe asta. 70% Dintre fete daca insisti de mai mult de 2 ori dupa aia o sa te ignore. Deci ce rost are? Intr-adevar, nu renunta la ce pretuiesti cu adevarat... Bafta
Frate tu nu iti dai seama ca asa te chinuie ele? le raspunzi cu aceeasi arma si le omori cu ciuda si vezi tu dupa
Fiecare om are onoarea, faima, mandria lui. De ce sa te rogi si sa implori o fata sa stea cu tine daca te asteapta inca 7 dupa colt? Acum serios, cate refuzuri trebuie sa primim?
Pai..baietii sunt mai nepasatori! Fetele nu se lasa cu una, cu doua dar baietii da! Ori nu o place suficient, ori ii e indiferent, ori mai are si altele pe lista.
Oricine are zile proaste si e mai nervos din varii motive - iar fetele se stie, sunt mai dificile uneori - daca baiatul incearca sa castige increderea fetei fara sa devina agresiv, fata va sesiza diferenta fata de alti baieti care, nestiind cum,, functioneaza'' o fata se simt respinsi sau jigniti in amorul propriu
Pentru ca o fata sa-ti devina apropiata, e bine sa incerci sa devii cel mai bun prieten al ei.
Daca, cumva, chiar nu te place si nu te suporta, n-o lua prea personal, fiecare avem simpatiile si antipatiile noastre, n-ai de ce sa te superi.
PowerKoko întreabă: