Și,și
Faptul că pui pe cineva într-o lumină proasta,doar ca sa-i faci rău altei persoane deja suna penal ceea ce spui,de ce?
Pentru că un om matur înțelege gravitatea situației și își vede de bârna din ochiul lui/ei.Un om matur nu va sta niciodată,dar niciodată să mai analizeze trecutul,ci va accepta că în viața lucrurile nu merg tot timpul cum ne dorim și,eventual,mai și învață ceva din experiența asta și cam asta-i.
Cât despre orgoliul prostesc,clar!
Trebuie sa ai ceva la căpățână sa ai un om pe care îl iubești,îl folosești,îți bați joc de el și după tot tu îl cauți
Adică orgoliul asta prostesc este augmentat de imaturitate,cel puțin eu asta consider.
Cât despre trecutul ei,cu cât a știu că a dus-o greu, logic și normal ar fi trebuit să-și schimbe atitudinea,mai ales că a avut acest noroc,sa zic așa,însă,da,de cele mai multe ori, când boul prinde la coarne,profita de ele și te împunge
Faptul că tipa il stalkerește pe fostul,nu e ca și când ar mai putea schimba ceva,tipul sta bine-mersi fara nicio grija,iar ea își consumă nervii degeaba
Așa-mi facea și mie fosta,mă judeca la un moment dat că "mvai,cu cine te-ai cuplat",eu i-am zis scurt "Este strict problema mea,nu-ți convine, întoarce capu'" și mă rog,ne-am mai certat,până am blocat-o peste tot.
Dar chiar și așa,nu accepta deoarece a fost învățată prințesa și acum crede că i se cuvine orice,însă nu
Nu i se cuvine,iar asta o arde tare la suflet pentru că a ajuns din prințesa, cerșetoare
Oricum,o perioada îl va mai stalkeri după care sigur îl va lăsa în pace,mai ales când o să vadă ca rage ca vaca-n popușoi
Astfel de oameni, din păcate,fac mai multe victime până să prindă la cap și,pe lângă asta,o fac și fără vreun fel de scrupule, pur și simplu ele se consideră mijlocite,că nu au avut condiții și că e normal sa profite, însă dacă vrei ceva, muncește, faptul că ești precum un purice, asta nu este scuzabil, din contra.
Legat de aluziile postate pe socials, le postează doar pentru a arata ca suferă și că nu știu ce, însă fac asta de fațadă sa vadă dacă fostul/fosta ii pica in capcana.Mare grija la asemenea oameni! Ei te manipulează cel mai mult și îți fac rău fix când te aștepți cel mai puțin.
Concluzionând, sunt sigur că imaturitatea și orgoliul prostesc, pe lângă prostie, au o legătură foarte strânsă. Deci da
Se chema "prostie" si este prezenta in toate paturile sociale.
O persoana manata de ura, frustrare personala si gelozie sau invidie, isi va da arama pe fata mai devreme sau mai tarziu, cautand orice mijloc sa improste cu noroi, pe cel care-l uraste cel mai mult.
Evident ca iese la iveala doar ca este un om prost, de cea mai joasa speta, cu aceste actiuni.
Inainte de a judeca ar trebui sa te pui in locul respectivei persoane nu toti suntem pshiopati uni mai si iubim si suferim iar razbunarea este normala, lasati vrajeala cu iertarea nu exista asa ceva, daca e asa toti o sa se comporte cu tine ca cu o carpa
Pentru ca suferă și ea la rândul ei nu a cautat și nu a găsit iubirea. Mai bine se concentra pe ea, pe evoluția ei, mai bine își cauta pe altcineva decât sa piardă timp și energie pe alte persoane. Eu nu înțeleg invidia pe partenera fostului, dacă ai ceva de împărțit ai doar cu fostul.
Ba, nu stiu probabil a fost tirfa si l a inselat cu toate posibilitatile de oameni de pe strada
Din cauza ca ramane blocata in trecut, daca vrei sa treci cu adevarat peste o relatie, mergi inainte, nu are rost sa ataci fostul partener, sau sa ii transmiti mesaje prin postari, asta e imaturitate. S-a terminat, te duci tare, nici stanga nici dreapta nu te mai intereseaza, e cel mai sanatos.
Mindfulness întreabă: