Poate k..mereu apare ceva mai bun? sau cine stie, ai dat u peste cine nu trebuia, sau varsta e de vina, nu stiu, 1000 de posibilitati
Caty cred ca te cunosc de undeva am o presimtire si sti de ce nu se mai poarta frumos pentru ca unora dintre baieti nu le mai place sinceritatea si respectul si se uita la fete numai daca le au mari si chesti de genu
Pentru ca unii baieti..plac anumite fete, asa ca se poarta frumos cu ele. si daca acele fete nu ii baga in seama, ce rost are sa mai incerce? propria experienta.
Din pacate nu stiu cati ani ai ca sa-ti dau un raspuns mai precis. In principiu la pubertate apare atractia fizica si curiozitatea sexuala, atragand dupa sine si curiozitatea de nou. Intervine foarte usor plictiseala, joca si castigul. Sunt mai multe categorii:cei care incearca doar sa vada daca reusesc, iar cand iti atrag atentia isi pierd interesul; cei care desi te plac te baga in seama apoi se pierd in situatie si nu stiu cum sa reactioneze in continuare si prefera sa se retraga, sunt si cei care se simt atrasi doar pentru ca nu sunt bagati in seama si cand le dai atentie se simt prea buni pentru tine, de asta atentia trebuie distribuita cu portia; si mai sunt si cei care vor doar sa-ti fie prieteni si daca simt ca din partea ta e mai mult se retrag. Sper ca te-am ajutat cu informatia asta. Si in orice situatie indiferenta functioneaza foarte bine. Insa atentie cei sub anumita varsta pot interpreta indiferenta ta ca lipsa de interes. Fiecare persoana e diferita asa ca joaca-ti cartea cu atentie fara sa-i ranesti pe cei din jurul tau.
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: