anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii baieti vor sa fie impreuna cu o fata doar ca sa zica si ei ca au o iubita?straight face Sunt atat de disperati dupa o relatie...dar nu se gandesc ca acea fata are sentimente, nu este ca o papusa cu care te joci, iar apoi, cand vezi alta, o arunci. Se cam numeste "folosire", cu toate ca exista sentimente...numai din partea fetei.
Cunosc baieti care sunt dispusi sa aiba relatie cu orice fata, indiferent de varsta, infatisare etc.
De ce sunt atat de disperati sa aiba o relatie?
Fara misto-uri, va rog! Vreau niste raspunsuri care sa ma lamureasca!

Răspuns Câştigător
| MrAlex a răspuns:

Buna.Nu toti baietii sunt la fel, majoritatea stau cu ele doar ca sa faca sex iar unii chiar tin la elewinking Eu unul nu am facut asa ceva pentru ca nu vad sensul, daca stau cu o fata pe ea o iubesc si atat...ce are ea are si cealalta.da este ceva: daca actuala prietena nu vrea sa faca sex cand zice el..acest "el" ii da papucii si se duce la alta. Daca vezi ca iti zice din prima luna ca vrea sa faceti dragoste poti sa ii zici pa big grin daca tu ii zici sa astepte ca este prea devreme, o sa zica ca asteapta dar mai mult de 1-2 luna se satura si isi cauta altawinking daca vrei sa mai vb iti las id-ul meu in privat

9 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Buna! Si eu am auzit si vazut diferite cazuti pe TPU.
Simplu.
Ei nu iubesc daca fac acest lucru.O fac pentru ca daca nu ai iubita'esti pe langa'.Si nu vor sa se faca de ras in fata celorlalti.Sau...vor o "companie", iar cand se plictisesc de ea o schimba.Asa nu intervine "monotomia" iar cand vine fac o pauza.[Banuiesc, nu sunt baiat].

Gandirea masculina, va ramane mereu o enigma!

| SteauaROsie a răspuns:

Wait...da
disperati dupa sex
dar sa stii ca sunt si unele fete
care sunt interesate de sex mai mult decat o relatie

eu cand cunosc o fata, ma gandesc cum sa fac sa i cer numarul de telefon
si cum sa fac rost de prima intalnire
si alt noob se gandeste cum sa eu tragalaughing
raspunsul meu ar fi:
unii baietii sa combina, cu o fata (cica au o relatie)doar ca sa si atinga obiectivul
si apoi pa!

| Numero1 a răspuns:

Pai acesti baieti nu au pic de repect pentru specia masculina.Sunt de tot mila sau se stiu ca sunt prea josnici pentru o fata normala si frumoasa.In sufletul lor poate ca le este frica de faptul ca nu se potrivesc cu nimeni si incearca si ei ori sa-si mai testeze ori daca nu sa-si gaseasca si ei o partenera.De cele mai multe ori un baiat care iese cu o fata doar ca sa se dea si el mare ca are o prietena, ei bine face asta de frica sa nu se faca de ras la colegi.Ce zici e bun raspunsul?

| AngelBoy a răspuns:

O fi din cauza ca suntem baieti? da, asta este, unii dintre noi (printre care ma numar) se indragostesc greu sau ca in cazul meu foarte greu, doar ca eu spre deosebire de cei mentionati de tine nu stau cu orice fata si nu ma feresc sa spun ca infatisarea conteaza mult, dar tot timpul vor exista astfel de baieti, ma vad pe mine, oricat m-ar atrage o fata, nu pot sa spun ca sunt indragostit pana nu o cunosc 100%, nu poti investi sentimente ca narodul si sa te trezesti cu ochii-n soare, asa ca lasi sentimentele de-o parte si gandesti daca e bine sau nu, daca nu e bine ii dai papucii, cum se spune, daca este bine, continui si abia atunci formezi o relatie. Este gresita abordarea ta, aia nu este relatie, este doar „preludiul" si daca se inteleg formeaza un cuplu, aca cum nici despre un cuplu nu putem spune ca sunt casatoriti pentru simplul motiv ca ii vedem impreuna, nu este logic?
In legatura cu aia care ar sta cu orice fata doar ca sa se laude ca au iubita nu pot sa spun nimic pentru ca nu ma regasesc printre ei si nu am nici astfel de prieteni.

| Reginald a răspuns:

"Inca dorm!
Cu lumin-aprinsa,si mizerie,
Dra*u,sa vina cineva odata sa ma sperie!
Ca tot,afirm ca-i cineva la mine sub pat,
Mortii vostri, nu vreau sa credeti ca m-am dereglat!
Mama mi-a spus, Dumnezeu are grija de tine
Si-am inceput sa scriu pe toti peretii:"Iisus vine!"
Mai nou, am gasit solutia acestui neplacut
Si ma combin cu urate, sa-mi tina de urat!"
Spike - Amintiri

| BionicAngel a răspuns:

Pentru ca asa sunt si unele fete, nu te-ai prins, e un trend sa ai femeie/barbat la brat unde de duci. Daca nu faci sex, e si mai rau, e bataie de joc, si pentru fete si pentru baieti. Totul e un trend si punct, de aia happy.

| fiona01 a răspuns:

Baiatul nu poate fi mult timp de unul singur... se plictiseste si de aceea incepe sa fie cu o fata dar eu cred ca nu este cu o fata pe care nu o place. nu vad sensul! in caz ca dupa un timp o lasa ar fi din diferite motive. s-au nu se inteleg... s-au se satura de ea pentru ca e prea geloasa happy

| dmx83ruless a răspuns (pentru fiona01):

Parerile sunt impartite tongue..eu sunt de parere ca majoritatea baietilor nu mai au chef de o relatie serioasa..profita de orice ocazie.