| Ruxyana a întrebat:

de ce unii baietii dupa ce au suferit din cauza unei fete le fac pe toate celelalte fete care chiar tin la ei ...sa sufere?

Răspuns Câştigător
| JesterRO a răspuns:

Din frica...prefera sa puna indiferenta in fata, decat inima deja franta.
Plus ca le e greu sa depuna din nou sentimente pentru cineva nou...nu-i chiar asa usor sa iubesti maitongue
Ultima mea relatie a fost de 2 ani jumatate, si acum, dupa un an sunt inca singur...nu mai am chef. pur si simplu.
Timpul le rezolva pe toate.

12 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Nu este general valabil, la fel de bine sunt si fete care fac exact la fel, se razbuna pe urmatoarea persoana pentru greselile fostei/fostului.Consider ca aici intervine gradul de maturitate a persoanei respective, iar razbunarea pe o persoana care nu ti-a gresit cu nimic indica tocmai lipsa maturitatii.

| Artemiss a răspuns:

Razbunare...sau pur si simplu nu mai au incredere in nimeni si de aceea prefera sa isi bata joc in loc sa puna suflet din nou.

| georgiana a răspuns:

...probabil considera ca vor suferi din nou si se inarmeaza...sad

| daniDeeDee a răspuns:

Vor sa se razbune...
sa simta si fata respectiva ce a simtit el.

EU nu sunt asa! happy

| al3xxxx_1544 a răspuns:

Cred ca din razbunare big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, unde tine tine, la mine nu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil vor sa se razbune. thinking mai bine nu ma bag pentru ca nu cunosc sentimentul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca si-au pierdut increderea in fete...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e tocmai o razbunarehappy. Le este frica sa mai iubeasca si deaccea gasesc tot felul de mijloace.big grin... discoteci, intaliri cu alte fete si tot asa distractie nhappy...chiar daca va fi cu vreo fata v idividul tot va incerka nu puna suflet happy>D... putina ignoranta as putea supunehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea...arma prostuluilaughing
Eu cred ca atunci cand placi cu adevarat o fata si aceasta isi bate practic joc de tine suferi... intru-un felhee hee Probabil cred ca celelalte sunt la fel ca "aia" asa cum credem si noi ca toti baietii sunt la fel... :d

| missella a răspuns:

Din inconstienta...baietii sunt mult mai imaturi.nu si arata sentimentele in general si in mod special durerea. chestiile astea se strang in mintea ta, chiar daca tu crezi ca ai trecut peste, iar cand incep sentimentele s o ia razna din nou... ei bine mintea le blocheaza=n o sa ti arate ca tine la tine si nici nu o sa te priveasca cu ochi buni pe tine pentru ca ti la el. din pacate se intampla des si nu li se intampla numai baietilor...

| madyy_5091 a răspuns:

Probabil de teama de a nu suferii din nou...