anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii baietii sunt asa? stie ca imi placea de el.mereu imi dadea de inteles ca si el. dar nu m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el. prietenul lui cel mai bun mi-a zis ca e timid ii e frica sa nu se faca de ras.
asta a fost demult. vreo 2 ani. eu tot ma gandesc la el.
am refuzat multi baieti, de fiecare data cand vbm cu vreun baiat hop si el la mine in gand.
nu am mai vb cu el de o luna. am facut un pas. nu l'am mai bagat in seama. si nici el.(poate asteapta sa o fac eu) dar nu o voi face. indiferenta doare cel mai tare. cum sa-i dau de inteles ca pentru mine acum e un nimic chiar daca ma mai gandesc la el? nu'mi spuneti sa-mi dau vreo sansa cu el...k nu mai merita. vreau sa'l uit. si sa vada si el cum e. o sa ne vedem in fiecare seara de denii.plssss.dau funda si restul vot big grin

8 răspunsuri:
| Criss003 a răspuns:

Elyroxy. era cat pe aci sa ma intrebe dar sa razgandit pentru simplu fapt ca jucam fotbal.

| Criss003 a răspuns:

Sunt zile cand ma gandesc la el, altele nu. aproape orice imi aminteste de el.
si nu mai vreau nimic cu el. m-am saturat sa ma umilesc in fata lui sad

| Criss003 a răspuns:

Nu sunt cu el in clasa...el e a9a eu a8a

| Everything a răspuns:

Crede-ma ca stiu exact cum te simti dar nu e o solutie sa incerci sa-l uiti fiindca cu cat incerci mai mult cu atat te gandesti mai mult la el.Pur si simplu impaca-te cu ideea ca inca iti place de el numai ca in acelasi timp incearca sa observi si comportamentul altor baieti si eventual daca pana la urma esti convinsa cu totul si cu totul ca el e cel mai potrivit pentru tine fa tu primul pas. Daca sunteti in aceeasi clasa gandeste-te la un alt coleg tot din clasa cu voi cu care va intelegeti amandoi si roaga-l sa-i despre tine diferite lucruri si daca chiar ai destul curaj sa-i spuna ca inca iti mai place de el^^

| ionut1134 a răspuns:

Eu spun sal intrebi tu asa sunt uni baieti mai timizi dar nu inseamna ca nu vrea sa fiti impreuna si mie imi place de o fata si mi-e rusine s-o intre dar nu inseamna ca nu te place dar vorbeste cu cel mai bun prieten al lui si spune-i lui sal intrebe daca tie rusine sai spui lui direct si nu poti spune ca nul mai vrei daca te gandesti la el mereu

| elyroxy a răspuns:

Unii baieti sunt mai timizi, dar asta nu-i un pas inapoi pentru tine, nu stiu ce fel de baieti iti plac tie dar el pare un baiat de treba chiar daca nu te-a intrebat nu-i nimic deoarece majoritatea baietilor sunt tupeisti sau poate el nu te place dar poti sa-i faci diverse favoruri de exemplu de asezi cu el in banca aici este mai mult de discutat...

| elyroxy a răspuns:

Nu este prea important ca este timid dup. parea mea deoarece unii baieti sunt tupeisti si nici asa nu e bine, dar dac- chiar l iubesti poti sa-i dai o sansa [facandui diverse favoruri sa stai cu el -n banca...] dar aici este mai mult de discutat deoarece IUBIREA este o chestie sensibila

| diana_5846 a răspuns:

Vot