Dovada exista pe internet, este dovedit de altii, sunt o gramada de articole despre asta, cand ai aflat de internet? ieri?
Pe mine nu ma intereseaza articolele de pe net, nu sunt o dovada
Atunci du-te si experimenteaza traumele care le-au avut altii si vezi dupa aia daca ti se pastreaza orientarea sexuala sau nu.
Nu te intereseaza articole studiate si dovedite, dar stai pe un site ca TPU si ceri pareri sau dai sfaturi, nu e un pic cam ciudat?
Ganna și colegii săi au folosit, de asemenea, analiza pentru a estima că până la 25% din comportamentul sexual poate fi explicat de genetică, restul fiind influențați de factori de mediu și culturali - o cifră similară cu rezultatele studiilor mai mici.
ai dreptate, dar pe mine nu atrag barbati
https://www.nature.com/articles/d41586-019-02585-6
Mie, la 19, daca păţeam ce ca pățit prietenul tău, fugeam de acolo ☺. La 14, faceam volei de performanta, am mers cu echipa, 12 băieți eram, in tabara la Navodari, si era ore acolo si echipa de fete, tot 12. In ultima seara, distractie mare organizată de tabara, discoteca, dans, etc. Băietii au vrut să fim impreuna cu fetele. Ar fi fost frumos, 12 cu 12, fiecare si-ar fi gasit o pereche. Eu, de timid ce eram, le-am stricat planurile, nu am mers cu ei si o fata sigur s-a simtit prost ca a ramas singura. De atunci sunt perfect de acord cu ce au zis băieții, ca am fost prost. Ar fi fost asa de frumos daca eram toti impreuna!
Eu stiam ca era gena aia, dar studiul ala a dovedit ca nu in totalitate
Pentru ca nu au gasit persoana si momentul potrivit, pentru prima intrebare.
Pentru a doua intrebare... sigur exista.
Dacă sunt unii de peste 30 de ani virginii s-ar putea să aibă probleme de natură medicală, psihice sau altfel de probleme
beausingurlamasamea întreabă: