Răspunsul tău nu îmi răspunde la întrebare E pe lângă ceea ce răspunzi?
Pentru că nu sunt suficient de maturi pentru a și-o asuma. Sau poate nu sunt pregătiți financiar, poate nu au încredere în relația cu partenera, etc. Sunt multe motive pentru care nu ai vrea sa faci un copil, atât pentru bărbați cât și pentru femei.
Pentru ca sunt anacoluti si nu vor sa imite adevarul. Sunt poeti rai care distorsioneaza secuenta faptelor. Cred mai mult in episod decat in ceva significativ. Ei cred mai mult in elemente decat intr-un enunt. Filozofia ii invata obiecte, fizica elemente si asa se pierde persoana.
"bărbați" aia vor să-și petreacă viața fără responsabilități cu băut mâncat bine ieșit în orașe mers la petreceri în cluburi care mai de care și-o trage cu "bunăciuni" vor distracție fără limită câte 5 bețe de la mămica și tăticul scroll pe tiktok fără responsabilități fără muncă ăștia ai sa-i vezi pe tiktok pe live toata Ziua cum se invită la gale de bătaie și se bat cu niște puști sa arate ce "valoarea" și "forța" au ei cu niște copii puștani ăștia sunt ei nu ai cum sa faci om din ei Niciodată ăștia vor rămâne la nivelul lor de "bombardieri" "înnăscuți" asta vor trai bun fără munca fără nicio responsabilitate ei nici pentru ei nu sunt capabili sa fie responsabili pentru ei și buzunarul lor dar minte sa aibă grija de un copil.
Pentru că unii dintre noi nu suportăm deloc copiii și nici nu ne-am vedea vreodată în rolul de tată.