anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii barbati inseala? Ce părere aveți despre infidelitate? Cum se poate remedia aceasta infidelitate? De ce apare aceasta infidelitate având în vedere ca probabil unii bărbați s-au chinuit sa aibă probabil în viata lor acea femeie?!

Răspuns Câştigător
| adorbanii a răspuns:

Există mai multe motive pentru care bărbații înșeală, îți voi spune două:

1)Nu posedă inteligență;

2)Există bărbați homosexuali care pentru a nu bănuii familia și comunitatea din care fac parte că sunt gay se căsătoresc cu femei, aceștia ajung să-și înșele nevestele cu bărbați, homofobii agresează chiar și fizic homosexualii, așa că aceștia trebuie să se ascundă, cunosc un caz de gay care s-a căsătorit cu o femeie pentru că lumea bănuia că este gay.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Motive ca sa inseli sunt multe, dar primeaza lipsa inteligentei, fiindca aia gandesc cu sula, in loc de capul de pe umeri.
Un alti motiv ar fi lipsa de incredere in ei, incercand sa-si dovedeasca lor insusi ca mai poate cucerii orice femeie vor, ca mai sunt inca capabili, uneori apelend la bani, ca sa convinga femeia sa-i cedeze, sau la favoruri (o post mai bun la munca, o promovare, o premiere samd) alteori chiar apeland la santaj ca femeia sa-i cedeze.
Un alt motiv ar fi lipsa sentimentelor de dragoste si respect pentru sotia de acasa.

| Drimmero a răspuns:

Din aceleasi motive pentru care si femeile insala (unele). Se simt atrasi de alte femei si vor sa si-o traga cu ele, se indragostesc de altele si vor o relatie cu persoanele alea, partenera ii plictiseste, deci motivele ar fi de natura sexuala si emotionala.

| Freya1 a răspuns:

Motivele pentru înșelat sunt varii.

Uneori din lipsa de iubire (când iei pe cineva din interes, sau doar cu un scop), sau când nu mai iubești pur și simplu acel om.
Iar la restul motivelor se adaugă mereu și primul, ca nu exista "te iubesc, dar te insel".

| VoidEternal a răspuns:

Din aceleași motive ca și femeile. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| LordCristobal a răspuns:

Sunt mai multe motive:
1. Unii inseala ca isi doresc mai multa diversitate in viata sexuala si pentru ca simt ca partenera de viata nu ii mai satisface sexual.
2.Sunt unii barbati care accepta sa experimenteze inselatul la inceput dar incepe sa le placa si vor insela in continuare.
3.Au auzit sau li se pare ca femeia ii inseala si ca drept razbunare inseala si ei.
4.Multi spun ca omul in natura lui este o fiinta poligama si are nevoie de mai multi parteneri in viata lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca sunt slabi, daca nu mai vrei sa fi cu o femeie ii spui si gata.
Mai sunt unii curvari de se fufu cu toate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Infidelitatea apare atunci când un cuplu nu mai e un cuplu, părerea mea, dar eu zic că infidelitatea mai este și o alegere. Adică poți să placi jumătate de Planetă pe lângă nevasta ta, dar să nu faci nimic într-un final. De tine depinde ce alegi. Clar alegerea către alta vine din nevoia de nou, de respiro, de necunoscut, de plăceri proaspete. happy

Cât la bărbați probabil e și din dorința lor de vânătoare care se activează probabil mereu. Adică el chiar dacă are acasă tot ce-i trebuie, el dacă îi mai place de alta, va încerca, se va lupta să o câștige și pe aceea.

Cine știe, poate până la urmă, cea care înșeală mai mult e femeia, adică dacă am merge pe premisa de mai sus, bărbatul doar cucerește și după nu mai e interesat, altfel spus, chiar și relațiile cu beneficii le vede ca pe o plăcere, nu spun doar carnală, dar ca pe o plăcere pasageră și gata, și amuzant e că, am eu așa o vagă impresie, că bărbații de genul, se întorc mereu acasă la nevastă în final, deoarece e exact ce spuneam în capul lor, vânătoarea.

La femei în schimb, le văd ca apropiindu-se mai greu de un mascul, dar o dată ce s-a stabilit conexiunea, sunt și ele hotărâte să înșele, dar ele fiind mai mult implicate emoțional în noua relație, le văd mai mult înșelând, mai ales că am mai spus cuiva teoria asta, că de fapt înșelatul în relații nu înseamnă sex sau doar sex, ci înseamnă un proces întreg, printre care sentimentele mai mult decât sexul.

| ugagagagag a răspuns:

Sunt de parere ca, doar atunci cand iti inseli partenerul iti dai seama cu adevarat daca il iubesti sau nu. Este totul despre resentimentele de dupa ce inseli. Asa ca mi se pare esential sa iti inseli partenerul.