Fiecare om are nevoi. nu poti sa fii satisfacut doar prin sex normal. zic si eu
Este o problema delicata. Dar, parerea mea este ca trebuie sa primeze situatia de reciprocitate:
"Imi faci...iti fac sau invers".
Iti propun sa nu-i mai faci pana nu face el intai.
As vrea sa ii zic ca nu imi convine si simt nevoia sa fiu satisfacuta dar apoi sigur se va supara
Fara suparare raspunsuri proaste si nefolositoare! degeaba e curata daca pute a peste sau alte izuri asta e mirosul tau poate nu ii place mirosul pe care il ai sau pe care il emani nu mai zic de lichide care si alea pot sa fie nasoale. de unde esti tu asa sigura ca a ta merita pupata? degeaba te speli daca tot miroase nasol. am avut o pr care desi se spala ca la carte cu irigator vaginal mirosul care persista era intepator!
de unde stii tu ca ii oferi partide bune?
Fi mai egoista. Primesti oferi, nu primeste nu oferi, simplu. Adica lui ii place sa ii faci, dar in schimb nu poate oferii aceeasi placere. Iar daca observa ca nici tu nu ii vei mai face va vrea sa discutati si ii pui conditiile si il intrebi frumos care este motivul, pentru ca de spalat ai zis ca te speli.
Pentru ca uni baieti nu au simtul reciprocitati din pacate, daca te iubeste cu adevarat nu vad ce jena ar avea sa-si faca sex oral, faza e ca omul vrea sa ejaculeze cat mai mult si aia e sex nu dragostea, dragostea e in doi cand fiecare partener e satisfacut mintal si fizic, dragostea e o arta
https://primaloveblog.wordpress.com/......romantica/
Fiindca este posibil ca el sa considere cunilitia ca fiind o perversiune sexuala care fie ca este contrara principiilor sale etice si morale sau fiindca pur si simplu sa-i provoace greata, scarba din varii motive care s-ar putea datora gustului, mirosului sau pur si simplu ca pe acolo se elimina menstra. Nu este singurul care nu pate accepta anumite perversiuni sau fantezii sexuale si le admite doar strict pe cele considerate nu-i asa "normale".
Dar la scris se descurcă, dacă oral nu vrea? Dacă da, păi pune-l mamă să scrie de 1000 de ori „nu vreau sex oral - nici să dau, nici să primesc".
Asta așa, pentru că ai spus că discutați prin bilețele.
Nu de alta, dar discuțiile astea trebuie purtate deschis, față-n față, nu pe fițuici!
Și dacă tot nu vrea, asta e! Cauți unul căruia îi place și te-ai scos. Și crede-mă, suntem foarte mulți cei care apreciem gustul unei savarine zemoase și zvâcnirile produse de extazul pe care îl oferim.
Acestea sunt lucruri intime, de ce trebuiesc dezvăluite aici? Tu daca ai această problemă, de ce nu o discuti cu el? Dar nu prin biletele, față in față, spune i ca te deranjeaza ca doar tu îi faci lui si el tie nu, sa nu te trateze cu superficialitate, este o dorintă de a ta. Ce vârste ave ti voi? Masajul i ti place? Il pui sa ti facă? Sau îi faci tu lui?
Pur si simplu intrebam. lasa-ma cu intimitatile
Pai vezi ca prin comunicare se pot rezolva problemele? Spune-i chiar in fata ce te deranjeaza!