| Barajag a întrebat:

De ce unii barbati se lasa manipulati de o femeie din toate punctele de vedere?big grin

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Bună întrebare. Eu ca bărbat încă nu m-am prins de ce nişte cunoscuţi de-ai mei se lasă aşa de manipulaţi şi nici ei nu au putut să se prindă de ce. Poate răspunde cineva. Aştept cu mare interes. Nota 10 pentru întrebare!

19 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Din placere?

| Lucyus_8602 a răspuns:

Pentru ca sunt naivi, pentru c-o iubesc prea mult si nu-i rabda inima sa-si impuna punctul de vedere sau in ultima instanta... pentru ca sunt atat de prosti incat nu isi dau seama ca sunt manipulati!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru că le iubesc, sunt îndrăgostiți de ele.
Pa, pa.

| Hmmmm a răspuns:

Eu cred ca e vb despre lene si comoditate. e mult mai usor sa faca cineva totul in locul tau, sa gandeasca in locul tau si tu sa primesti prosusul final si sa te bucuri d el. e mai simplu sa stai sa astepti p cineva sa faca decat sa te apuci sa faci tu.

| iverson a răspuns:

Pentru ca le place sa fie condusi.

| Hombre a răspuns:

Se preface draga sa-i ceeze femeii impresia ca e desteapta.

| stresu a răspuns:

Unii doar lasa impresia ca sunt manipulati si de fapt sunt ei adevaratii manipulatori.
Altii din motivul ca sunt carpe, iar nu barbati. Asa zic eu.

| gabriela a răspuns:

Pentru ca nu sunt barbati! sunt lipsiti de personalitate si de caracter!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

De drag, de slabiciune, de interes, de comoditate, de cine stie cate altele! nu e mai bine decat parasire, scandal, si tot restul?!
"Rau cu rau, dar mai rau fara!".

| HBK a răspuns:

Cred ca oamenii cu o personalitate slaba sunt mai predispusi la a fi manipulati. O femeie puternica nu va sta langa un om care o bate sau o face sa se simta cos de gunoi... un barbat care stie ce vrea de la viata nu se va lasa "prostit" de vorbe dulci si pisiceli atunci cand se afla in fata unei situatii periculoase pentru relatie.

| catthshshshs a răspuns:

Pentru ca sunt naivi si orbiti de respectiva. Sau din prostie, crezand ca ea intr-adevar ii iubeste.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din prea multa lipsa de creier.

Detest barbatii care se complac in relatii in care ei sunt doar niste catzelushi!
Aia nu sunt barbati oricum!

| casmaua a răspuns:

Ori sunt obisnuiti de mici sa asculte de alti ori le place sa fie mai sclaviti de femeie. apropo daca copilul e al tau este un copilas frumusel :* succes(imi pare rau ca nu are parte de un tata natural assa cum trebuie) gaeste-i un tata care sa-ti merite eforturile.

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca o iubesc. Iubirea asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care sunt intretinuti de femeie se lasa manipulati, nu au ce face, dar in strafundul lor intr. o zi se vor rascula...si atunci sa vezi cum incepe razboiul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care sunt intretinuti de catre femeie se lasa manipulatii saracii, ca nu au incotro, dar si cand se intoarce roata, atunci sa vezi...

prfml
| prfml a răspuns:

Cand un barbat place prea mult o femeie ii place sa ii faca toate placerile, eu unul as face asta numai daca si mie la randul meu mi s-ar face placerile, in asemnea caz merg pana in panzele albe happy Ca sa primesti trebuie sa si oferi.

| YukiMrM a răspuns:

Pentru ca sunt mocofani sau sunt pe interes nici eu nu prea inteleg de ce cei din jurul meu sunt atat de mocofani, inteleg ca tine la o persoana da totu` are o limita, ei bine limita aceasta a disparut la ei.

| Africanwitch a răspuns:

Oameni buni, unii barbati nu sunt in stare sa decida in majoritatea situatiilor si din aceasta cauza lasa femeia sa conduca, la fel se intampla si invers. Sunt acei oameni nehotarati care se intreaba de 10 ori ce sa faca si pana la urma nu fac nimic.
A doua posibilitate ar fi timiditatea, incapabilitatea, inhibitia.
A treia posibilitate: se tem sa nu fie parasiti.
Daca mai imi vin alte idei le public.