De plictiseala, asa mai fac unii "copii", ca se dea mari ca au prietena sau " ca sa mai castige experienta". Recomand sa nu te implici sentimental cand ai in fata ta persoane de genul. O zi buna!
El a zis, el a promis, el a simulat, bla bla bla... ce de treaba ai si tu de pui botul la vrajelile astora.
Trebuia sa ii zici simplu: ori vii cand zici ca vii ori iti termini combinatiile si copilariile si ne vedem in viitor.
Ce atata miorlait si condamnat?! Omul nu stie ce vrea deocamdata, cu siguranta nici nu prea a gasit la tine in intimitate mare lucru fata de ceea ce pareai de la distanta si nu mai vrea complicatii dar nici sa iti taie macaroane ca deh, daca vreodata esti dispusa sa sari pe el asa in calduri fiind, de ce sa rateze?!
Ma intelegi?
Da, vezi si tu nu mai crede indata ce ti se spune. Eu de exemplu cind cunosc o fata sa-ti spun cinstit in prima saptamana nu bag in cap nimic din ceia ce imi spune planuri, problemele ei sau chestii d-astea. Sa iti vina sa rizi sau nu cind cunosc pe cineva, trebuie sa intreb peste 2 zile cum o cheama ca-ci din prima prezentare nu imi intra in cap