| Picipuu a întrebat:

De ce unii oameni asociază dragostea cu suferința? Cum poți iubi o persoana care vorbește cu superioritate, răutate sau indiferență față de tine? Vă rog sa-mi explicați căci eu nu înțeleg și aș vrea să pot.

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna,

Unii oameni asociaza dragostea cu suferinta pentru ca pur si simplu au trecut prin asta. Au iubit si au suferit. Acest lucru insa e un pic gresit, nu trebuie sa asociem dragoste cu suferinta, pentru ca nu dragostea ne face sa suferim: ci gelozia, indiferenta, rautate samd. Dragostea e frumoasa, dar nu este suficienta pentru a pastra o relatie. Persoana de langa tine trebuie sa simta acelasi lucru, cand exista o problema sa doreasca rezolvarea, nu sa arunce la gunoi. Din pacate, in relatiile din ziua de astazi, dragostea nu este de ajuns. De aici si suferinta.

Iar in legatura cu a doua intrebare, in opinia mea pur si simplu te indragostesti si ajungi sa iubesti, nu stiu cum, nimeni nu stie. Si stii de ce? Pentru ca inimii nu-i poti porunci sa nu dezvolte sentimente pentru cineva.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca asa e, iubesti apoi esti dezamagit de persoana iubita

Răspuns utilizator avertizat
| vocea a răspuns:

Buna, pai in primul rand as vrea sa iti spun, ca oamenii sunt orbi cand vine vorba de dragoste, pana se trezesc la realitate o sa dureze si oisa sufere.
In al doilea rand din pacate nu noi decidem pe cine iubim, dar speram sa facem alegeri bune.
Din ce spui tu aceea relatie este distrusa.

| Dacii2326 a răspuns:

NU o iubesti.Practic stai cu ea de frica