Sutem cu toti totusi egali. Asta inseamna ca daca cineva e dotat cu fata frumoasa, s-ar putea sa aiba un minus unde tu ai un plus. Sa zicem ca are mai putina minte ca tine, ca tu esti mai inteligent ca el. Fiecare avem puncte slabe si puncte tari. Tragedia e ca cei mai multi isi vad doar punctele slabe. Ca unul care si eu am avut o fata nu tocmai frumoasa in tinerete (si nici acum nu cred ca am ), am avut o revelatie de pe urma citirii unei carti, cae trata ce zic eu acum si incerca sa faca cititorul sa privesca la ce are mai bun. Si am ajuns sa imi cunosc punctele tari. Asta a schimbat atitudinea mea, si am observat ceva "ciudat" mai apoi: oamenii au inceput sa se raporteze altfel la mine, sa ma respecte, in ciuda "handicapului" meu. Asta pentru ca nu o fata fara frumusete ne face sa nu fim frumosi, ci mai mult atitudinea de care dam dovada cand ne complexam ca avem o fata nu tocmai frumoasa. Schimba-ti atitudinea despre cum arati, si vei vedea ca cum arati conteaza mult mai putin decat crezi. Fii tu insuti, fara sa bagi in seama punctele slabe ce le ai, si ele vor fi lasate deoparte si de altii.
Cred ca mama natura nu-i darnica cu toata lumea, dar acolo unde nu da suficienta frumusete exterioara, da de multe ori mai multa frumusete interioara.
Nu judeca omul dupa fata, ci dupa inima!
Da-i o sansa sa-l cunsoti si ai toate sansele sa te indragostesti, de sufletul lui!
Cu tot respectul pentru tine, ai înțeles greșit.
La mine mă refeream când precizam despre urâțenia la față.
Deci, te mai întreb odată:
De ce unii oameni au o față urâtă încă de când sunt mici?
Dupa cum am spus, fiindca asa v-a creat mama natura, unii mai frumosi altii mai urati.
Ma rog, mama care ti-a dat nastere, pentru ca asa este mostenirea genetica de la parinti, bunici si strabunici.
Dar sunt convinsa ca ai un suflet bun si esti intelegator, mai mult decat unul cu fata frumoasa, progabil arogant si
Ca să le dea celor din jur șansa să dovedească că nu sunt atât de superficiali încât să nu poată vedea dincolo de aspect.
De ce Puneți atâta preț pe frumusețe? Și eu sunt urâta și nu am nici o mână ce sa fac acum? Să-mi iau zilele? Beaaa ia uite ma când exista forneti cu cașcaval care te arde in gat de ce sa mor eu sa moară Rico