Offff mi-e mila de tine, cat de proasta esti si cat de prost gandesti! esti terminata tu inaintea mea psihic, din motivul pentru care incerci sa te faci remarcata, de fapt, esti o frustrata! AI DOVADA?! NU, TACI! pune mana pe carte tu, si lasa "tipii dotati" din cauza persoanelor ca tine, jegurilor psihice, tara insusi e o NULITATE! bag mana in tine ca nu ai mai mult de 14 ani! de fapt, ai tu un IQ tare slab, gandesti ca o prostituata! din doua cuvinte te-am citit, abia astepti sa te satisfaca unu' "dotat" fizic ca tu nu ai nevoie de creier, sa-si bata joc de tine. nu vezi astea, tu vezi doar partea proasta din critica mea, esti copila, te inteleg, la anii tai nimeni nu gandeste mai mult. doar ce-i care stiu ce vor de la viata. si nu eu sunt cea care umbla dupa "tipi dotati" ) curvooo! si pentru ce? pentru acel sex blestemat prematur. asteapta draga sa cresti si tu sa intelegi cand se face cu adevarat, se face cand se iubeste cu adevarat si nu cautand/punand intrebari continuu despre sex si tipi dotati. esti o epava. acum poti tacea si inghite!:* imi cer scuze, tu mai provocat.
Iti intelegem "of-ul" dar nu stiu despre ce e vorba. Il placi pe unu si el nu? Te-ai despartit de cineva? Prea multa ambiguitate, nu vei primi un raspuns concret.
Se pare că îl iubea pe unul de vreo 30 de ani, ea având doar 18. Și ăla i-a dat cu flit. Și de atunci le consideră curve pe toate fetele astea mai mici de pe site, care povestesc cum se pupă ele pe la școală.
Frustrări - înțelegi tu.
Iar iubiții lor sunt pedofili.
Deci dacă vrei s-o ajuți, și ai vreun amic mai la vreo patru*jde ani-așa, dăi id-ul lui, și ai rezolvat problema.
Să se pupe și ea, că n-auzi ce povestește : are 18 ani și e virgină, și nici nu s-a pupat vreodată...
Și să nu crezi că te-am luat la mișto - intră pe la întrebările ei, și vezi cum cere id-uri ale bărbaților mai în vârstă - are două întrebări de genul ăsta.
Am vorbit și eu cu ea vreo 5 minute.
Mai mult n-am putut.
Ce confunzi tu "sfaturile" cu viata personala a mea. ai ceva cu mine? ne cunoastem? tin sa te informez ca celui de 27 de ani i-am dat eu flit, nu-ti inteleg cretinismul in ceea ce vrei sa demonstrezi! incerci sa-mi faci o "imagine" nu prea amiabila pe acest site, pentru ce? te rog, pas, la intrebarile mele, lasa-le, nu esti in masura sa mi le raspunzi! eu frustrata? NU MA CUNOSTI! nu cred ca vrei sa-ti spun parerea mea despre astfel de jeguri psihologice, care cred ca prin analiza lor pot cunoaste un om, avand un verdict atat de dezechilibrat! un om nu poti cunoaste intr-o viata, si ma cunosti tu pe mine din 2 fraze? vrei tu sa pari inteligent, toate cele, dar te asigur eu ca nu vei atinge niciodata intelepciunea! care nu consta in a incerca sa faci omul sa se simta inferior! cale lunga de la tine si mine!
Bine.Acum poți continua să strigi "curvooo" după fetele astea pe aici.Scuze că te-am întrerupt...
Esti o persoana terminata psihic, o nulitate, un jeg, o saracie, o prostituata, deci un nimic, frustrarile tale ne plicisesc
inna întreabă: