anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii useri de pe TPU dau funda la copy-paste-uri si de ex. nu dau la un user care totusi s-a straduit sa ii scrie ceva? straight facestraight face

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

Pentru ca copy-paste se face mai repede decat sa scrii un raspuns si astfel cei copy-paste raspund primii si majoritatea celor de pe site nu citesc decat primul raspuns. Rezumand: din superficialitate

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Unii usheri dau funda raspunsului care l-a ajutat cel mai mult si nu conteaza daca este copy/paste.

| Gabe4You a răspuns:

Pentru ca asa este in Romania, ce sa facem...asta-i tara noastra. Si mie imi pare rau pentru astfel de nedreptati sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Dar administratorul a spus altceva tongue.

| DODoubleG a răspuns:

Unii usheri dau funda raspunsului care l-a ajutat cel mai mult si nu conteaza daca este copy/paste.
Funda?
glumeam

| Zenithf a răspuns:

Depinde de raspuns, si eu as da funda la un copy-paste, daca este un raspuns bine documentat si la obiect.
Si in raspunsurile mele de multe ori mai dau copy-paste, uneori la un paragraf din care am extras informatia, sau la adresa site-ului de unde am luat informatia.
Nu intotdeauna un copy-paste inseamna ca cel care a scris raspunsul s-a straduit mai putin decat altul care a scris raspunsul din amintiri. Dimpotriva, uneori se poate ca tocmai acesta sa fi lucrat mai mult, pentru ca a cautat informatia asta pentru tine, nu ca acela care zice "imi amintesc ca parca zicea asta despre ceea ce vrei tu sa stii: blah blah".

| BloodMagickNecromance a răspuns:

1.De ce întrebarea asta este la 'Dragoste și sex'?
2. Deoarece ei consideră acel răspuns inteligent și folositor.
Nu înțeleg, de ce să îi dai fundă unui user care ia după wikipedia, pe când ție îți ia 2 minute să te duci pe Google și să scrii ''(...) wikipedia''.
Acum fiecare cum consideră. Dacă într-adevăr l-a ajutat anumitul răspuns, îi dă fundă. Mi se pare corect, cu toate că a dat copy -paste.

| Libelle a răspuns:

De obicei copy-paste-urile astea sunt luate de pe primul site ce-ti apare dupa cautarea pe google
Pai si,asta as putea face si eu, si in general am facut-o inainte sa pun intrebarea mea in care detaliez asa incat sa se priceapa, deci astept o parere sincera si personala.
Dar...ar fi cam doua motive:unul ca posteaza o intrebarea fara sa fi cautat raspuns singuri inainte,si cum vad ceva mai elaborat imediat dau funda, si al doilea ca li s-a parut ceva ce nu gasesti peste tot, si chiar le-a fost de folos(asta pentru intrebarile mai serioase)