Ce naiba tot numiți voi refuz?
Adică să vrei neapărat să te bagi aiurea în seamă cu una pe care n-o cunoști și cu care n-ai nici o treabă?
Orice om are dreptul la viața lui și să nu fie deranjat (inoportunat) de orice necunoscut. Încalci chestia asta, suporți consecințele. Indiferent care sunt astea.
Altfel îți vezi de treaba ta și nu deranjezi cu intenții de genul ăsta, o persoană pe care n-o cunoști.
Nu e nimeni obligat să te bage în seamă, nici măcar să se uite la tine dacă n-are chef.
Nu, te inseli. Exista astfel de femei care sunt atat de narcisiste incat fac asta si barbatilor pe care ii cunosc deja. Citeste celalalt comentariu ca sa intelegi de ce. Daca n-ai patit tu personal, n-ai de unde sa intelegi si crezi ca se intampla DOAR celor care nu se cunosc. Te asigur ca se intampla si la "case mai mari" cum se zice.
Ok. Și dacă e așa cum spui tu, care e problema?
"Acest tip de femeie considera ca orice barbat care nu se ridica la parametrii din mintea ei, nu are dreptul nici macar la a respira."
Nu pricepi că orice persoană de pe lumea asta are dsreptul să considere absolut orice are chef?
Nu cred că a venit vreuna la tine și a încercat să te asfixieze.
Are dreptul să accepte doar ce bărbat are ea chef și care îi place. Celorlalți poate să le întoarcă spatele pur și simplu.
A nu face sau a nu accepta ceva, nu poate fi considerată o agresiune.
De ce crezi că nu mi s-a întâmplat și mie?
Mi s-a întâmplat de destule ori ca o tipă să nu mă placă, să nu mă agreeze și nici măcar să nu vrea să vorbească. ȘI? Chiar ar fi culmea să-mi pese.
Lumea asta e mare și e plină de fete și femei.
Să-ți faci probleme doar când te va refuza ultima femeie de pe Pământ.
Tu tot nu intelegi sau citesti pe diagonala. O mi spun o data, in CAPS casa intelegi si tu: AICI VORBIM DESPRE ACELE FEMEI CARE NU DOAR CA REFUZA, DAR TE INJOSESC, PUBLIC! Da, are dreptull sa nu ma placa o femeie, da, are dreptul sa ma refuze, da, are tot dreptul sa nu vrea sa vorbeasca cu mine.
Dar explica-mi si mie, cu ce ocazie, incearca sa-ti strice imaginea, doar pentru simplul fapt ca am incercat sa o abordez. Bun, ma respingi, dar de ce sa-mi sfeclesti imaginea? DESPRE ASTA E VORBA! Acum ai citit? Ai cascat ochii? Ai procesat?
Cum poate cineva sa iti strice imaginea daca tu nu ai facut nimic aiurea?
Păi spune frate clar ce a făcut.
Cum ți-a stricat imaginea?
(Cu toate că atunci când nu-ți vezi de treabă și încerci să abordezi, trebuie să fi pegătit pentru orice consecințe. Te bășici pentru că te bagi singur peste un om, dar nu-ți plac rezultatele.
Stai în banca ta și nu-ți mai strică nimeni imaginea.
Ce pl mea nu înțelegi? Sunt oameni care vor să fie lăsați în pace.
AU DREPTUL să fie lăsați în pace. Nu să-i abordezi tu. )
Pur si simplu prin faptul ca am dat de inteles ca o plac si ca doresc o rellatie, in cel mai politicos mod posibil, iar asta dupa ce TOT EA, ma aborda pe mine, intra in vorba cu mine, ma suna pe telefon. Am crezut ca face asta ca sa-mi dea de inteles sa fac un pas spre o posibila relatie. Ghici ce, a fost pretextul perfect pentru ea ca sa faca misto-uri de mine la modul "cum de mi-a trecut prin cap ca ar vrea ceva cu mine, desi ea era aia care vadit imi facea avansuri doar ca sa-mi intinda o capcana si sa poate sa ma refuze. Da, exista astfel de femei, bolnave. Este adevarat, doar 1 singura data mi s-a intamplat.
Sa fie lasati in pace zici? Ea nu ma lasa in pace bah omule. Ea ma suna pe telefon, ea tragea de mine sa stam impreuna, ea imi dadea semnale dupa semnale ca si cum ar dori sa fac urmatorul pas, iar cand l-am facut s-a folosit de pretextul asta ca sa faca misto de mine la toate prietenele ei (care oricum mi-au luat partea si au spus ca e o nebuna)
DA, exista astfel de specimene, extreme. Acum ti-am spus clar ce a facut. Intrebari?
Citeste raspunsul meu catre Hammurabi.
Da man.
Îmi pare rău că ai dat peste un specimen de-ăsta.
N-a zis nimeni că nu există jeguri de oameni și în rândul femeilor și în rândul bărbaților.
Dar asta nu înseamnă că e o chestie generalizată.
Dar asta e, n-ai ce face. Fiecare om e cu caracterul lui și cu felul lui de a fi.
Poate ar fi bine să fim pregătiți să știm cum să reacționăm la o mizerie de genul ăsta. Că altceva nu prea ai ce face.
Crede-ma sunt adeptul lasatului in pace, eu mai mult ca oricine! Nu trebuie sa ma convingi la capitolul asta. Sunt perfect constient ca nu e o chestie generalizate. Ba chiar as putea spune ca astfel de specimene sunt destul de rare, DAR SUNT!
Si da, am trecut peste acest eveniment si daca mi s-ar intempla din nou, as trece cu foarte multa usurinta. Dar aici vorbim de un moment cand nu stiam ce stiu acum, vorim de faptul ca nu mi s-a mai intamplat pana atunci cu nici o fata ceva similar, si in general am fost si sunt o persoana foarte placuta sexului opus. A fost un soc pentru mine, un moment de ala cand iti pui intrebarea cum pot exista astfel de oameni. Am avut noroc ca atat prietenii mei cat si prietenele ei mi-au tinut partea. A fost confirmare ca nu-s eu ala nebun cu capul. Normal, tot ce putem face este sa ne informam si sa navigam cat mai elegant situatii de genul.
Din experienta mea de cate ori am fost diplomata cu un tip s-a purtat inapoi ORIBIL asa ca de acum sunt ferma si putin scarba pentru ca altfel unii nu se opresc, pur si simplu au impresia ca nu inseamna da doar pentru ca esti politicoasa sau prietenoasa
Multi nu pot intelege ca o fata poate sa se poarte prietenos si fara sa vrea ceva cu ei, automat isi dau filme aiurea si interpreteaza orice gest
Probabil are legătură cu o experiența anterioară din viața ei, in care un personaj masculin a umilit-o. Acum e timpul ei să se răzbune pe genul ăsta de bărbați, sau poate chiar pe toții bărbații
Trist!
Eu zic că inferioarele sunt ele. Se simt ele. Altfel nu văd de ce ar umili un om.
Plus că și chiar dacă ele ar "susține" că x sau y le este inferior, de fapt acolo îi tot o proiecție, ba de fapt cam așa se întâmplă cu toți oamenii care susțin că alții ar fi "inferiori" doar dacă ei se simt inferiori, pot spune despre alții că sunt inferiori. Pot spune multe despre ceilalți, e chiar ok să "valideze" și observe obiectiv, nivelul fiecăruia, însă când spune că altul îi e inferior, o face deoarece el/ea se simte inferior/inferioară, așa că pentru a se simți mai bine, spune că celălalt e așa.
Așa că, e clar de ce o face. Plus că dacă o duce în extreme, umilință, perversiune, rănire, clar acolo vorbim și de tipare și trăsături precum cele din sfera antisocialului, narcisicului, psihopatului.
Pentru ca nu stiu cum e sa fii umilit. Si au si câteva probleme, lista continua.
Motivul este o combinatie de 2 aspecte: acel tip de barbat nu realizeaza ca in mintea ei, el nu reprezinta nici cat negrul de sub unghie si indrazneste sa-si "depaseasca conditia" si s-o abordeze, combinat cu aspectul ca nu se lasa intimidat de dansa si de imagine pe care ea o propaga in jurul ei si indrazneste s-o abordeze. Cel mai probabil asta e motivul pentru care un refuz din partea ei nu este de ajuns, ci recurge si la umilinte suplimentare.
Acest tip de femeie considera ca orice barbat care nu se ridica la parametrii din mintea ei, nu are dreptul nici macar la a respira. De ce aceste femei fac asta? De ce pun problema asa? O combinatie de narcisism + misandrism + rasfat dus la extrem in familie inca de la o varsta frageda in care barbatul ori este modelul ideal din mintea ei, ori este un gunoi numai bun de aruncat care numai daca indrazneste sa-si "depaseasca conditia" si s-o abordeze, este automat tinta unor atacuri de umilinta si injosire din partea ei.
Daca ii refuzi si te injura, normal ca ii umilesti
Majoritatea nu sunt in stare sa acdpte un refuz il iau ca pe un atac