Dar cum ai ajuns la concluzia ca le place? Femeilor nu le place sa faca sex oral. Daca le placea, lingeau si sugeau morcovi sau castraveti. Cum nu o fac, nu le place nici sa suga altceva. Dar fac asta pentru placerea barbatului. Si unele inghit pentru ca multi barbati cer asta.
Ei, dar cum ai ajuns la concluzia ca le place la " o gramada " de femei?
Sunt femeie...si am prietene femei. E suficient? Tu ai fost radical/a, ai spus ca femeilor nu le place pentru ca nu sug nici morcovi, eu am spus ca exista o gramada de femei care o fac din placere. Normal, nu tuturor le place, dar nici ciocolata cu lapta nu place tuturor
Sunt fata, am dat raspunsul acela sub forma de gluma pentru ca tot repetati " dar cum ati ajuns la concluzia ca... "
Nu cred ca e vorba de placerea lor. Sunt femei pe care nu le deranjeaza gustul si mirosul spermei...asta e cu totul altceva.
Dar nu cred ca exista femei carora sa le placa sperma intr-atat incat sa o inggita cu atat placere cum ar inghitii o inghetata de exemplu.
Pur si simplu unora li se pare foarte scarboasa, altere o tolereaza bine si o pot inghitii.
CarNageAlex întreabă: