E mai mult o fantezie, dar nu se incadreaza la sado-maso. Acolo sunt alte chestii. Exista durere plăcută, intr-o anumita masura, daca nu se exagereaza. Unii fac acest lucru, din placere, pentru ca este considerat pasional, iar altii pentru ca sunt constienti ca ii vor provoca placere partenerului. Nu e chiar agresiune erotica, una e sa musti usor o persoana de gat, si alta e sa vrei sa o strangi de gat foarte tare. De exemplu, cei care musca de buze, gat etc, sunt satisfacuti ca partenerul primeste placere, insa, daca era sado-maso, gandul ca persoana sufera, il excita.
Amplifica placerea. Dar trebuie sa experimentezi ca sa iti dai seama daca stii ce zic.
Ora și subiectul acestei întrebări...
Pe scurt, moderation is key. Nu știu dacă sunt neapărat fan mușcături dar sunt alte lucruri care se fac in care "durerea" să fie mai degrabă simbolică.
Atâta timp cât nu exista urme fizice după, nu cred că e vorba de nicio înclinație spre agresiune.
¯\_(ツ)_/¯
Aaa, cand gasesti raspunsul la intrebarea asta, sa-mi spui si mie. Am avut o gagica a carei placere era sa ma muste de buza...dar ma musca atat de tare incat imi dadeau lacrimile. Nu conta ca ma enervam, ca-i spuneam ca nu-mi place, o facea din nou. Cand o intrebam de ce o face, desi mie nu imi place deloc chestia asta, se uita asa la mine, fara sa-mi ofere vreun raspuns.
Habar n-am.
Dar îți spun ce cred eu.
E posibil ca unele persoane să aibă o anumită reacție (plăcere) la combinația dintre senzația erotică și durere (moderată) provocată de partener.
Dar nu toți. Eu, de exemplu, nu pot combina senzația erotică cu absolut nici un fel de durere. Oricât ar fi de mică.
Dar, na... fiecare cu păsăricile lui.
E greu de spus ce e diferit in psihicul lor, aia masochisti si sadisti se stie ca aia au avut traume in copilarie si de acolo s-ar trage, insa nici aia nu-s toti asa din cauza aia.
Sado e un om care vrea sa provoace suferinta partenerului, daca muscaturile alea-s asa slabe, nu e sadism ala, e doar o fantezie pur si simplu.
De obicei asta se întâmplă mai pe la periferii, între parteneri cu puțină școală și cultură.
Am întâlnit fete care mușcau, și nu erau deloc deștepte. Am întâlnit fete deștepte, niciuna nu mușca ori zgâria.
veronicamilea întreabă: