| AEWPenta a întrebat:

De ce urasc femeile sexul si il fac doar din obligatie?

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Povesti moderne, le place sexul cu bune & cu rele

| AEWPenta explică (pentru mgtow):

Da,le place doar cand e sa se aleaga cu ceva...

| Emazio a răspuns:

Barbatii de ce urasc sexul si il fac doar din obligatie? Acum poate realizezi ce stupida a fost supozitia ta

| AEWPenta explică (pentru Emazio):

Arata-mi unul care il uraste laughing))

| Emazio a răspuns (pentru AEWPenta):

Era in scopul sa ii arat ce stupida era întrebarea, nici bărbații si nici femeile nu urasc sexul

| AEWPenta explică (pentru Emazio):

Da bine, fie ca tine...

| aditimus a răspuns:

Din placere nu din obligatie.

| Wr3nch a răspuns:

laughing Femeile nu urasc sexul lor. Femeile care nu is satisfacute de sot/iubit poate ca nu vor sa faca, mai ales daca omul o baga, termina in 10 secunde si dupa sforaie.

| Celcestietot a răspuns:

Asta este utopie laughing!

| Sofer a răspuns:

Nu mi se pare ca o fac din obligație. O fac ca își doresc asta.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Traume.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

O c+u+r+v+a face sex cu tine ca sa te ajute chiar daca tu o platesti, o face ca sa iti infrunti teama asta de a o face si de a te apropia de femei. Ca la un moment dat sa devi serios si sa prinzi curaj ca sa iti cauti femeie mai tarziu.

| Dorotheea21 a răspuns:

Numai femeile care au fost violate si nu au trecut peste aceasta trauma, sau superindoctrinatele religios urasc actul sexual, altfel este vorba doar de libidou. Am auzit ca acesta scade la noi cu timpul din multe cauze, mai ales la femeile care au devenit mame, si uneori poate sa apara obligatia asta, cand ea nu are chef, si barbatul o roaga. Se mai intampla si invers, ea are chef, el nu, dar nimeni nu uraste sexul asa cum ai tras concluzia.
Tot singur esti?
Fereste.te de astfel de concluzii. happy

| Drimmero a răspuns (pentru Dorotheea21):

Zi-le, Dorotico, zi-le! Te-ai facut si profesoara de sexologie,, spune-le tu cum sta treaba : D

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Drimmero):

Asa am invatat, dar dupa ironia ta, poate ca trebuie sa consider ca si microbistii fanatici urasc sexul, nu doar femeile care au fost violate. tongue

N-am fost deloc ironic, weekendul asta e fara ironii, doar ma relaxez si eventual ma distrez.

De unde ai dedus asta? poate eu nu sunt fanatic... daca nu ma cunosti, nu ai de unde sa stii (:

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Drimmero):

Atunci imi cer scuze pentru 'microbistii fanatici', daca si tu o faci pentru 'profesoara de sexologie'. happy

Dar sensibiloasa mai esti...te-ai suparat, deja? Si n-am fost ironic sau sa te intep cu rautate.

Bine, nu esti profesoara de sexologie, ai oferit doar un sfat util in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il urasc? Ai auzit de nimfomane? Sunt unele care doar pentru asta traiesc.

| AEWPenta explică (pentru anonim_4396):

Alea sunt bolnave din pacate...

| anonim_4396 a răspuns (pentru AEWPenta):

Sunt bolnave pentru ele, bolnave dupa placere vrei sa spui happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine te-a minţit, mă? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îl urăsc cu toti, îl urăsc cu majoritatea. Simplu pentru că femeile nu sunt programate genetic sa faca sex cu 80 la sută din bărbați pentru a-și răspândi genele, doar noi suntem așa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hăhăhăhăhăhăhăhăhă laughing Poate cu tine îl fac din obligație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toate, doar proastele.Pentru ca asa sunt crescute.Si atat de toxica e societatea in care trăiesc.

| Jus7t a răspuns:

Ca să nu se ducă bărbatul la altele laughing
Dar nu toate sunt așa.

| Paul754880338 a răspuns:

Afirmatia asta, chiar sub forma de intrebare, trebuie manuita cu grija pentru ca incrimineaza. Mai bine spuneai..."un prieten de-al meu intreaba..."

| AEWPenta explică (pentru Paul754880338):

De ce incrimineaza? Pentru ca vrem sa stim raspunsuri de ce sunt nefericite?

| Paul754880338 a răspuns (pentru AEWPenta):

Glumeam. Mai sigur fetele si mai ales cele adulte ar gusta gluma.

| AEWPenta explică:

Sa mori tu? laughing)