Sunt bagate, indiferent de cum arata aia de gasit va fasi oricând un fraier pentru ca are vagin, vaginul este cel mai prețios lucru al femeilor, pentru vagin stam cu o femeie, pentru el se omoara uni, iti pierde averea, in tot regnul animal e la fel, vaginul e o comoara nelimitată
Si ele la fel ca toti ruptii in chur de se cred magnati si ei se impiedica de 10 ori cand ies afara din casa si au atacuri de panica dar pe TPU mari bastani din ajutorul de somaj
Surprinzator - pentru tine- sunt bagate in seama am vazut o tipa pe un grup de pe Facebook cand aveam si eu, avea cam 120 kg la 1.60m, femeie din aia babana de crapa carnea pe ea de cat de lata e, avea peste 1000 - da, O MIE- de comentarii in care era complimentata
Trebuie sa luam în calcul si obiecţiile misoginilor de meserie care, în cinismul lor incurabil, sunt ferm convinşi că nu toate femeile sunt "frumoase", ceea ce, recunosc, ar fi o devastatoare lovitură dată egoului feminin, dar…dar eu zic să rămânem la prima parte. Femeile sunt frumoase. Chiar sunt.Asta, aşa, ca fapt divers, căci puhoiul de like-uri azvârlit de aceştia în direcţia unor paţachine şi fufe nu va face decât să accentueze, o dată în plus, incapacitatea lor de a sesiza adevărata frumuseţe a unei femei.
În primul rând că de aspectul fizic nu se râde. Asta să-ți fie clar. În al doilea rând nu contează atât de mult trăsăturile feței sau forma fizicului precum contează igiena corporală, stilul vestimentar și personalitatea. Că poate să fie una frumoasă foc și să fi o scorpie veritabilă sau să alta "strâmbă" și "urâtă" și să fie un om cu suflet de aur.
Am vrut sa spun ca sun de acord cu memoSs, dar in loc sa-I raspund ei/lui, am raspuns la intrebare
Toți suntem oameni... Nu trebuie să jicnim, da se dau mari că s proaste, nu trebuie să le bagi in seama pe strâmbe, încearcă doar tu să ai o viață perfecta și lasa le dracu că se *** de numai pot și apoi mor