Nu toti suntem perfecti am observat acest lucru pe acest site insa intrebarea ta nu ii va face sa se schimbe pe cei in fapta crede'ma. va trebui sa ii suportam in continuare. poate vor gandi inainte sa faca astfel de gesturi pentru ca adevarul este ca cei care fac astfel de lucruri nu ajuta la nimic in fond raspunsurile lor sunt date degeabasi nu ar trebui luate in serios. dar fiecare din noi avem un sufletel si un raspuns urat ne doare stiu asta.sa speram insa ca se vor schimba
Da.adevarat.Dar ne-am schimbat. Acum dam raspunsuri serioase si ne prapadim de ras.
Pentru ca unii pun intrebari puse la misto.Nu avem cum sa stim daca este adevarat sau nu.
Scuza`ma dar noi nu o puteam ajuta cu nimic din fata unei tastaturi. puteam eu sa fac tumbe in fata pc`ului ca pe ea nu o ajuta cu nimic. Ok, nici sa iti bati joc indiferent daca este dau nu adevarat, dar aici e treaba pe psiholog nu de noi
Carmen.totusi poate e adevarat. iar voi faceti decat sa ii demoralizati si mai tare.
M3ntal...si daca presupunem ca voi socotiti o intrebare ca si cum ar fi pusa la misto.si nu e. nu demoralizati omu`?