anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce v-ati pus pozele pe care le aveti la avatar? Ce semnifica?

Răspuns Câştigător
| cribus a răspuns:

Bebele meu...

14 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Prezervativul pe inimioara (va rog sa-mi confirmati daca se distinge!) semnifica Maximul Respect Datorat Partenerului, cat si fata de propria-ti persoana! Folosirea lui evita bolile, avorturile care pot provoca sterilitatea!, sarcinile nedorite si traumatizante, stricarea relatiilor, certuri, acuzatii penibile, afectarea grava a stimei de sine, socializarea, costuri cu medicatia, etc... PROTEJATI-VA!

lolita
| lolita a răspuns:

In poza port o rochie de mireasa, si este visul meu sa ma casatoresc dar poza este la o prezentare de moda din pacate sad

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

PAI NU SEMNIFICA nimic. PUR SI SIMPLU IMI PLACE POZA ASTA

assiris
| assiris a răspuns:

La mine semnifica pasiunea mea pentru pinguini (este legata si de linux, care are simbolul pinguin). Am o colectie intreaga si eu si fiica mea, caci amindoi suntem la fel de pasionati.

| beba a răspuns:

Nu semnifica nimic.Sunt eu, pe cand eram in Timisoarahappy

| sergiu25bc a răspuns:

Poi din poza asta se observa 1 cupidon care e mort, adica cu siguranta la mine cupidon a murit de mult, ca sunt single(((((((

| claudiarebecca a răspuns:

Ma "semnifica" pe mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu semnifica nimic
sincer eu mi-am pus-o ca sa nu zic k n-am pozalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cribus, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O p; l

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poza care am pus-o e cu iubitul meu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O pozza cu mine sau o poza care imi place happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Semnifica dragostea

| elinea a răspuns:

M am gand la chestia asta nu demult, cred ca suntem pe aceeasi lung de unda[glumesc]. cred ca unii dintre noi si au pus o imag sa i reprez pe ei insusi, altii cred ca se ascund de noi si de ei insusi pentru ca mai tarziu sa nu i tradeze raspunsurile iar despre cei ce se semneaza anonim cred ca nu sunt atat de interes de acest site