Pentru ca asa a avut grija de ea si nu s-a dus cu toti nesimtitii. Dar si singura daca o face si cel care o ia in relatie afla sau e sigur ca nu a fost cu altul se poate bucura ca el e primul, dar ce sa mai zici in ziua de azi ca tuturor le pasa doar gaura neagra.
Dar dupa parerea ta, ce ar trebui sa facem? Sa mergem cu primul care ne iasa in cale?
Hai fi serios, nu cred ca voua v-ar placea sa aveti o relatie cu o fata care a fost cu o gramada, sigur ati spune "Uita-te ba si la curva asta".
Eu nu am vreo problemă cu fetele care au umblat cu mulți. Totuși, nu la asta mă refer. Nu știu de ce se agită oamenii cu virginitatea lor, când e doar o membrană. Dacă vor s-o facă, s-o facă și gata, fără griji dacă e persoana potrivită pentru dezvirginare sau nu.
Exact!
Fata care are respect de sine niciodata nu se va duce cu primul care ii iasa in cale doar pentru a-si pierde virginitatea iar aia caruia nu ii pasa de corpul ei se va duce cu oricine, simplu.
Asta este parerea mea.
Unde dracu am zis eu să și-o tragă cu primul care îi iese în cale?
Bine, bre, așteptați-l pe Făt-Frumos, ce știu eu? Poate ajungeți domnișoare bătrâne, prea puțin îmi pasă.
Cred ca nu ai inteles ce am spus, in fine.
Pana la urma, din cate stiu eu, un baiat va prefera mereu o fata care a fost cu 1 sau 2 decat una care a fost cu "tot orasul".
Si inca ceva, daca una isi pierde virginitatea la o varsta mai frageda, nu e bine, daca una mai e virgina la 20 de ani, nici aia nu e bine, dar ce e bine pana la urma? Nici voi numai stiti ce vreti.
Pai unde ar mai fi onoare unei fete daca sar duce la orice dobitoc sa isi piarda virginitatea cu el?
Offff fetele cred ca toti sunt asa porci daca il vad pe unu inseamna ca si celalat e proc.
Pai nu e vina noastra...Baieti ne fac sa credem asta
Da dar nu toti baietii sunt la fel ca cei de care vorbiti de exemplu eu nu-s porc ca alti de la mine din bloc care es cu fete si aduce cate una pe rand si le f.e pana la 2 noaptea.crezi ca rezist sa o aud paia cum rage? ca deea stau pe net ca nu pot sa dorm si tata are o matura cu coada lunga si mereu bate la ei in tavan
Trebuie sa recunosc nu toti sunt la fel.Dar stii, mai bine sa fi precauta decat sa te arzi
Mda, oricum, in capul unora-a nu fi virgin la o varsta de peste 20 de ani inseamna a fi o curva si in orice caz nu numai facand sex poti sa nu mai fii virgina