Stiai ca fumatul contine peste 4000 de substante chimice si 10 cancerigene? am vazut la un seminar pentru tineri ff groaznic.nu o sa ma apuc niciodata.si nu inteleg placerea.sunt ff chimice si toxice.contin gudron arseniu poloniu am inteles chiar si uree.si chestie daia.cu care se imbiba mortii sa nu putrezeasca formol sau ceva d genu.deci iti dai seama.ca asa ceva nu trebuie sa circule pe caile tale respiratorii.LUATI AMINTE BAI COPIIII FARA MINTEE!
Fumez de la aproape 16 ani, acum am aproape 18 ani.Contrar traditiei tineretului,care se apuca din cauza anturajului,m-am apucat de fumat singura, nimeni din familia mea nu fumeaza, iar in perioada aia nici prieteni care sa fumeze nu aveam.De ce inca fumez? Pentru ca imi place senzatia si ma calmeaza.Stiu ca e un viciu, dar stiu sa mi-l tin in frau. Daca trebuie sa nu fumez, rezist si luni in sir.Cu toate astea, nu vreau sa ma las.
Nu e tocmai un lucru de care sa fii mandru, dar macar nu intru in categoaria persoanelor care stau cu un Kent 1 sau cu o tigara slim in mana ca sa dea bine in fata nu stiu carui grup. Fumez in general singura sau cu niste persoane mai apropiate si doar pentru ca vreau eu.
@Jelli - 6 tigari? Eu dupa 6 tigari ma adunau din santuri.
Dar daca zici ca nu esti dependenta e OK. Sper sa nu devina un obicei important in viata ta, nu cred ca am sa ma impac cu ideea ca iti scurtezi singura viata putin cate putin. Uite o activitate mai interesanta - intra pe mess!
Eu nu fumez, dar am prieteni care fumeaza si singura cauza pe care o pot deduce este ANTURAJUL.
Recunosc ca am fumat si eu cam 4-5 luni dar nu am simtit nicio satisfactieasa ca m.am lasat si au trecut de atunci 2 aniAcum fumul de la ceilalti a inceput sa ma deranjeze... Fumatul chiar e o prostieasa ca... Sfat: lasati.va de fumat
Fumez de, hm, 6-7 luni, dar ocazional, gen 2-3 tigari pe saptamana, nu sunt dependenta de ele, fumez pentru ca e ca o oaza de liniste intr-o lume in continua miscare. E greu de explicat.
M-am apucat la 13 acum am 17. De ce? De prost. Este greu sa te lasi, pur si simplu iti creezi un obicei de a fuma si chestia asta iti intra in minte si nu te poti lasa.Nu tigarile provoaca dependenta...
1. E mai relaxant...fac experimente cu scosul fumului pe gură sau cu starea de amețeală ce ți-o dă prima țigară. O prostie.
2. Normal. Chestie făcută de plictiseală sau de relaxare.
3. 14, dar o fac foarte rar și ceea ce e ciudat nu sunt dependentă, nu simt nevoia și oricum nu am cum fuma pentru că nu am unde și am jurat să nu cumpăr țigări fiindcă pot fi prinsă. Prima dată am fumat acum 1 an și ceva findcă eram o tâmpită și teribilistă două țigări, ultima dată ieri vreo 6. Plictiseala și curiozitatea.
Concluzia: nu vă apucați de fumat că nu aveți de ce.
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: