Bine zis fratelo, oamenii refuza sa accepte adevarul. le place sa pozeze in sfinti si cand dau de o buca savuroasa uita toate princiipiile invatate de la bunica. trebuie sa acceptam ca in ADN e demonstrat ca noi NU putem fi monogami. Oameni de stiinta de la universitati de prestigiu Harvard, Oxford, Standford, antropologi de rang inalt, cu 5-6 doctorate au demonstrat concret ca OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM
Nu, pur si simplu lumea la inceput habar nu are de natura lor, cred ca vor fi monogami, doresc constient asta pentru o familie, stabilitate, liniste, pe parcurs afla ca nu sunt asa, unii sunt ce-i drept. Sunt destui care sunt, nu putem generaliza.
Si multi care nu-s, vor accepta asta insa nu vor intelege de ce sunt asa, apropo de chestia ca degeaba are omu 101 relatii daca nu pricepe nimic din ce se intampla si de ce.
Ray, există fete poliamoroase, care stau cu unu' în principal și cu alți 3-4 pe lângă, găsește-ți și tu una ca asta... Fiecare alege ce vrea să facă, dacă tu ești într-un anumit fel ar trebui să-ți găsești pe cineva care gândește ca tine. Tu crezi că eu stau să-mi bat capu' cu cei care la 20 de ani așteaptă să se căsătorească? Nu.
Pai vad ca presista credinta asta, multe fete visatoare pe aici pe TPU ca stau cu unu pe viata
Da ce te interesează pe tine ce cred ele?
Ca e sf ceea ce cred
Eu dacă aș avea aceeași filozofie pe care o ai tu în legătură cu relațiile m-aș concentra pe fetele care au aceeași filozofie, sunt multe și sunt și tinere. Am senzația că bat mingea-n perete...
Aici nu e vorba de mine
Ok, nu o să te mai deranjez.
Nu e nici un deranj si asa nu am ce face, vream doar sa spun ca intrebarea mea era doar o curiozitate
Sunt multe cupluri care sunt impreuna si se inseala unul pe altul dar sunt si alte cupluri in opozitie care sunt fideli in relatia respectiva.