| Katsu a întrebat:

De ce viata e uneori atat de c*urva cu noi uneori? De ce femeile inseala si ne lasa balta chiar cand avem mai mare nevoie de ele? Nu inteleg domne'...mi-am pierdut mama, tata, bunicii, si astazi prietena. zici ca sunt blestemat. Si o iubeam, tineam la ea, am facut totul pentru ea, tot ce mi-a cerut si imi spune acum ca e cu altu'. Am o scarba pentru fete acuma...de ce toate sunt asa?

44 răspunsuri:
| Amalia2305 a răspuns:

Hei,am citit șu răspunsurile celor de mai sus,ți-aș spune aceleași lucruri și eu ( să mergi mai departe,să nu te dai bătut ),lucruri de care sunt sigură ca le-ai auzit de foarte multe ori...
Sincer,îmi pare rău,nu am trecut prin așa ceva,nu știu cum te simți,dar cred că este un sentiment groaznic. Îmi pare rău că ești nevoit să te descurci fără ajutorul părinților,financiar,dar mai ales moral, eu una nu cred că aș putea să rezist( probabil că sunt o fire foarte sensibilă, chiar mi-au dat lacrimile când ți-am citit povestea ).
Ar trebui să te gandești că părinții tăi sunt mândri de tine,ești un baiat curajos,ai voința, te-au educat cum trebuie. Parerea mea este că ar trebui să încerci să faci ceea ce crezi tu că ei și-ar fi dorit să faci, să ajungi cineva.
Chiar sper să te fi ajutat răspunsul meu, deși știu că l-ai auzit de "n" ori.
P.S. : îmi cer scuze pentru eventualele greșeli gramaticale, însă îmi este foarte somn și abia mai vad tastele.
Dacă mai vrei să vorbim pe ym : amalia. dulce71

| Katsu explică (pentru Amalia2305):

Da, intr-adevar multi mi-au mai spus asta, si acum sa stii ca nu conteaza sprijinul financiar pe cat sprijinul oferit de parinti. Cand a murit tata, un bun prieten mi-a zis "bogatan mic ce esti" sincer..bogatan pe dracu ca mi-as da fiecare banut sa am iar un tata..bani iar nu am cine stie ce dar destul cat sa-mi pun in aplicare o afacere la care am stat multa vreme si m-am gandit studiind piata si sper sa iasa ceva. Mergi si culca-te, noapte buna.

| Amalia2305 a răspuns (pentru Katsu):

Și eu una aș da și ultimul bănuț pe care l-aș avea pentr ceva ce îmi doresc foarte mult, NU din punct de vedere material. Dar lucrurile cele mai frumoase în viață precum: familia,iubirea, prietenia,fericirea, nu se cumpără, oricât de mult am fi dispuși să oferim. Viața ne oferă și momente frumoase, dar și unele mai puțin frumoase, însă asta nu înseamnă că ar trebui să renunțăm să luptat pentru ceea ce me dorim doar pentru că în viața noastră au apărut obstacole care ne par așa de mari și grele încât avem impresia nu le vom trece. Chiar dacă am doar 16 ani ( și toată lumea spune că la vârste de genul nu ai probleme, etc și așa este, pentru că la vârsta mea nu ma plâng de multe ), cred totuși că deși viața este foarte grea în anumite momente, dar ne rezervă cu siguranță și momente pentru care am opri timpul în loc.

Cu siguranta, si ai dreptate dar pacat este ca, ce e frumos dureaza putin, iar in cazul meu nu a durat putin, a durat foarte putin din pacate. Ti-am dat add pe ym ca si eu merg sa ma culc si mai putem continua maine. Adica ceva mai incolo.

| Amalia2305 a răspuns (pentru Katsu):

Ok! Noapte bună!

Somn usor.

| Dariusuu a răspuns:

Uit-o frate, nu ai nevoie de ea.

O fata care te iubeste nu face asa ceva, trebuie sa fie langa tine si la bine si la rau.

Fii tare, sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat.

Da au trecut 2 ani, dar macar acum o cunosti ce persoana e. Putea sa iti face asta peste 3, 4 ani.

Orice inceput are si un sfarsit ( inclusiv raul).

Fi tare!

| Katsu explică (pentru Dariusuu):

Bine zici, multumesc, apreciez.

| Dariusuu a răspuns (pentru Katsu):

Ma bucur ca te-am putut ajuta, fi tare.

Numai bine.

| SmexyBoy a răspuns:

Exista cineva care, nu te abandoneaza.
Trebuie sa faci cunostinta cu El.
Daca vrei...

| Katsu explică (pentru SmexyBoy):

Dumnezeu nu te abandoneaza, Dumnezeu e sus si te vede etc.e sus si isi bate joc de viata altora, asta cred eu ca face.

| SmexyBoy a răspuns (pentru Katsu):

Eu daca vin, si iti dau o tigaia in cap(scuze de expresie), cine este vinovat?
Eu sau Dumnezeu?

| Katsu explică (pentru SmexyBoy):

Tu, insa nu e asta problema..nu inteleg de ce la mine totul e pe dos..adica de ce altii la 17 ani au acolo 2 parinti, au o familie, au o prietena care ii iubesc iar eu nu am..nu am nimic din ce vreau si tot ce-a fost frumos pentru mine, a fost pana la 10 ani cand mi-am tinut bunica de mana pansa s-a dus apoi mama, iar anul trecut tata..azi prietena m-a parasit si acum ce urmeaza? Sa-mi ia foc casa, sa ma loveasca o masina, as prefera sa ma sinucid singur in momentu asta decat sa se intample.

| rastadude a răspuns (pentru Katsu):

Mai sa stii ca or sa vina si lucruri bune pentru tine, cu timpul poate o sa intalnesti o alta fata care te va face sa te simnti special, care te va aprecia, care te va iubi si te va face sa uiti de trecut, zambeste in continuare si nu uita ca viata ta inca nu s-a sfarsit

| Katsu explică (pentru rastadude):

Sper sa fie asa, ca de mult timp e prea mult rau in jurul meu.

| BlackDice a răspuns:

Asa sunt femeile frate, cel putin unele! nu se gandesc decat la penis! eu am avut o relatie cu una de 34 de ani si m-a inselat si crede-ma ca i-am facut tot ce a vrut ea (haine, biuteri, gesturi)si tot nu a apreciat! deci si alea la 20 de ani sunt asa si alea la 30 de ani! o sa apara si cineva pentru noi, poate cineva care va stii cum sa ne aprecieze!

| Katsu explică (pentru BlackDice):

Nene..am o scarba pentru femei acum, toate sunt o apa si un pamant. Doar inselat si interes, foarte putine fetele astea care iubesc un barbat cu adevarat

| BlackDice a răspuns (pentru Katsu):

Sunt de acord cu tine ca poate le dispretuiesti, dar asta e de moment! ai rabdare! cu timpul o sa treaca si o sa devii indiferent! numai pune atata suflet pentru o pasarica!

Cred ca asta le sta in adn, anume sa ne faca sa suferim atunci cand avem mai multa nevoie de ele, si dupa ce mai profita putin ca asta e lege pentru ele.

| BlackDice a răspuns (pentru Katsu):

Da omule ...pe mine m-a lasat femeia exact cand aveam nevoie cel mai mult de ea,adica examen picat,certuri in familie,fara bani,si in loc sa-mi ofere alinare,mi-a dat lovitura cea mare! nu vrei sa stii cum am fost dupa,cu ganduri de sinucidere,omoruri si alte din astea mai ales ca stiu tot despre ea! Daca vrei neaparat s-o faci oarecum geloasa gaseste una,ia o curva,nu stiu dar asta nu este o solutie! fa-ti niste rugaciuni noaptea si iart-o! stiu ca poate e ironic,dar nu e! cel mai puternic iarta,cel mai prost se razbuna! du-te la biserica, plangi pe acolo, vorbeste cu El, iesi cu prietenii chiar daca nu ai chef, orice in afara de se te gandesti la ea! daca esti din Bucuresti putem sa vorbim cat vrei tu sau da-mi id tau de mess in privat si discutam!

Ce sa le faci..sunt femei..eu vroiam sa merg in secret la prietena mea cu un tovaras cu masina, deja era planificat totu' si dormeam la o pensiune de prin zona ca parintii ei sunt foarte stricti si acum nah.m-a si lasat. I-am si cumparat cadouri acum 3 zile.ce sa faci.

| Galezu a răspuns:

Stai linistit, imi pare rau pentru parintii tai, bunicii happy. E o fata, chiar daca ai tinut la ea si inca tii. trebuie sa ii respecti decizia chiar daca e una oh go on... pe dos! happy ma intelegi tu. Tine capu sus, mergi mai departe caci ai o viata.

| Katsu explică (pentru Galezu):

Stii, problema in relatia noastra a fost distanta asta de 800km, altfel era lapte si miere. Oricum imi e greu sa mai pierd pe cineva din viata mea, sa mai uit inca o persoana..imi este deja sila de chestia asta..tot sa uit si sa trec peste. De nimic numai am chef, prea multe patesc deja.

| Galezu a răspuns (pentru Katsu):

Nu poti sa uiti pe acel cineva sau acel ceva din moment ce iubesti. uiti pe moment cand iti distrage cineva atentia, dar de uitat nu o sa uiti niciodata. Crede-ma, eu incerc sa uit un anumit lucru' si chiar nu pot, sunt nemultumit.

| Katsu explică (pentru Galezu):

Eu incerc sa uit ca am avut vreodata familie..sa-mi imaginez ca sunt picat din cer si sunt pe cont propriu, dar mai vin vremurile astea grele cand ai avea nevoie de niste curaj de la tata, si o imbratisare calda de la mama, dar de unde? De la cine? Si chestiile astea dor frate..dor ca naiba si numai suport nici eu, mai ales ca sunt o fire mai sensibila dar m-am tinut mereu tare si am zis "hai ca pot" dar deja incep sa cedez, pentru ca dorul asta si amintirile pur si simplu ma distrug.

| Galezu a răspuns (pentru Katsu):

Vrei sa vorbim in privat?! add : sejjensdk pe ym. te ascult cat vrei tu.

| spaghetty a răspuns (pentru Katsu):

Nu stiu ce sa zic e chiar induiosator ce ai spus tu.
Sa ai si tu o "familie" acolo sa te simti in largul tau langa iubita ta si poc se duce totu dracu'.
Dar nu renunta inca. Poate o sa gasesti pe cineva mai bun ca ea sa te imbratiseze si sa te alinte asa cum nu a reusit ea.
Bafta si sa fii iubit

| Katsu explică (pentru spaghetty):

A reusit, a facut-o bine, dar a plecat..si ea. Poate asa pleaca si viata asta din mine iar apoi ma usc odata si eu.

Nu rezolvi nimic asa incearca sa iti cauti persoane care sunt gata sa iti asculte offurile si sa nu te mai simiti asa de prostcrying.
Incearca sa razi destinului in fata ca ai reusit sa treci peste toate durerile tale

Tot i-am ras da' acum rade el de mine, dumnezeu' masii. N-am cine stie ce prieteni asa de incredere, nu stii care e papagal si apoi te vorbesc pe la spate..am patit'o si pe asta.

Ai rezistat pana acum incearca sa mai rezisti poate va iesi soarele si pe strada ta si se vor incheia toate problemele tale.

De iesit va iesii, altfel imi fac eu unul dar mai dureaza pana atunci..mult si bine

| RoxMuffins a răspuns:

Învaţă să lupţi, aşa e viaţa!

| Katsu explică (pentru RoxMuffins):

Tu esti fata, zi-mi si mie de ce va puneti asa la inselat pur si simplu? Facem totu' pentru voi iar apoi ne lasati balta.

| RoxMuffins a răspuns (pentru Katsu):

Pentru că unele fete nu se gândesc decât la ele, profită. Se simt bine când se joacă cu sentimentele altora, tu nu ai ce să faci decât să nu mai pui sentimente decât dacă îţi dovedeşte că şi ea te iubeşte.
Nu ne trata pe toate la fel că faci o greşeală mare!
Eu nu aş putea face asta, dacă am pe altu măcar spune-i prostului ală care te iubeşte că ai pe altu, nu îl ţine cu lesa după tine că are şi el un suflet şi trebuie respectat.

Si acum ma faci prost? Poate sunt ca desi mi-a zis fata ca are altu, eu inca o mai iubesc, dar mi-a oferit o familie in care m-am simtit foarte bine.m-a facut fericit cand am avut nevoie mi-a dat curaj si normal ca inca sa o iubesc..am si stat 2 ani cu ea.

| RoxMuffins a răspuns (pentru Katsu):

Nu prost la modul ăla, iartă-mă.
Poate nu mai ţinea la tine, tu ai sta cu o fată dacă nu ai mai iubio?
Găseşte altă fată şi uită, e singura metoda de a scăpa de suferinţă.

Acuma, aici mai e un "poate" ea mi-a spus ca e cu respectivu de 2-3 saptamani, ea acum 2-3 saptamani se purta frumos cu mine si o mai calcam pe nervi intentionat, de fiecare data m-a iertat, iar daca nu stateam cu ea se supara, era geloasa..eu cel putin daca eram cu o fata de 2-3 saptamani nu eram gelos, nu ma suparam si nu ii mai dadeam 1 mesaj toata ziua..asa facea si ea daca chiar era cu altu, la cum o cunosc. Si in 2 ani am avut timp sa o cunosc bine, tu ce parere ai?

Aseara ea mi-a spus ca e cu un baiat de 2-3 saptamani, ea acum 2-3 saptamani se purta frumos cu mine si era "dulce", sa zic asa. Eu iar gelos, tot o acuzam cateodata ca ma inseala si prostii din astea ca si ea era geloasa..si ma gandesc ca o fii spus ca e cu altu doar asa la misto sa ma supere pe mine, intelegi? Adica de ex, in ultimele 2-3 saptamani a fost geloasa, si cand m-am dus la un vecin s-a suparat pe mine ca nu puteam sa stau cu ea si asta de mai multe ori. daca chiar era cu altu, nu o interesa si statea direct cu el..acuma nah..cine o stii ce e in minea ei. Asa a fost cu unu asta-vara dar nu s-au vazut iar apoi prin august ne-am impacat..am fost si primul ei iubit ce-i drept, asta conteaza..sau ma insel?

| PopandaulX a răspuns:

De curiozitate, cand stateai cu ea erai asa...trist? Si se intrista si ea? Sau vorbeai despre ce nu mai ai? ( Imi pare rau pentru... tine, ca lor sigur le e mai bine acolo)

| Katsu explică (pentru PopandaulX):

Cand eram cu ea eram fericit nene, simteam ca zbor, zici ca aveam familie, zici ca aveam tot ce vroiam, nu simteam vreun lucru lipsa, nu imi lipsea absolut nimic..erau zile cand mancam asa de nevoie..cand eram langa fata asta..ma simteam mai mult decat fericit. Vorbeam lucruri normale, nu ma plangeam la ea, mereu mi-a dat elan sa merg mai departe si curaj..acum, nimic.

| PopandaulX a răspuns:

Nu mai ai iubita, dar ai prieteni...nu?

| PopandaulX a răspuns:

Ai zis ca ai avut o familie. Ei te-au crescut si si-au dorit sa ajungi ceva...Chiar daca nu mai sunt cu tine tot ar mai vrea asta, nu crezi? Ca daca nu era asa te abandonau intr-un cos de gunoi la nastere cum faceau in Roma Antinca. Nu crezi? Pana la urma in viata toti si-i pierd, unii mai tarziu, altii mai devreme.

| Katsu explică (pentru PopandaulX):

Prieteni am, multi falsi, am doar cativa prieteni si nu mai am incredere in prieteni, mai ales dupa cate am patit in trecut cu "prietenii". Mama, ne-a abandonat si pe mine si pe tata cand eu aveam 8 ani si s-a dus in Italia la altul..acum nici pensie alimentara nu primesc, nici nu ma conteacteaza, nimic. O facea, acum nu. De ajuns ceva in viata, voi ajunge, cel putin ma tin de scoala sa reusesc sa fiu satisfacut macar pe planul asta.