Nu prost la modul ăla, iartă-mă.
Poate nu mai ţinea la tine, tu ai sta cu o fată dacă nu ai mai iubio?
Găseşte altă fată şi uită, e singura metoda de a scăpa de suferinţă.
Acuma, aici mai e un "poate" ea mi-a spus ca e cu respectivu de 2-3 saptamani, ea acum 2-3 saptamani se purta frumos cu mine si o mai calcam pe nervi intentionat, de fiecare data m-a iertat, iar daca nu stateam cu ea se supara, era geloasa..eu cel putin daca eram cu o fata de 2-3 saptamani nu eram gelos, nu ma suparam si nu ii mai dadeam 1 mesaj toata ziua..asa facea si ea daca chiar era cu altu, la cum o cunosc. Si in 2 ani am avut timp sa o cunosc bine, tu ce parere ai?
Aseara ea mi-a spus ca e cu un baiat de 2-3 saptamani, ea acum 2-3 saptamani se purta frumos cu mine si era "dulce", sa zic asa. Eu iar gelos, tot o acuzam cateodata ca ma inseala si prostii din astea ca si ea era geloasa..si ma gandesc ca o fii spus ca e cu altu doar asa la misto sa ma supere pe mine, intelegi? Adica de ex, in ultimele 2-3 saptamani a fost geloasa, si cand m-am dus la un vecin s-a suparat pe mine ca nu puteam sa stau cu ea si asta de mai multe ori. daca chiar era cu altu, nu o interesa si statea direct cu el..acuma nah..cine o stii ce e in minea ei. Asa a fost cu unu asta-vara dar nu s-au vazut iar apoi prin august ne-am impacat..am fost si primul ei iubit ce-i drept, asta conteaza..sau ma insel?
Hei,am citit șu răspunsurile celor de mai sus,ți-aș spune aceleași lucruri și eu ( să mergi mai departe,să nu te dai bătut ),lucruri de care sunt sigură ca le-ai auzit de foarte multe ori...
Sincer,îmi pare rău,nu am trecut prin așa ceva,nu știu cum te simți,dar cred că este un sentiment groaznic. Îmi pare rău că ești nevoit să te descurci fără ajutorul părinților,financiar,dar mai ales moral, eu una nu cred că aș putea să rezist( probabil că sunt o fire foarte sensibilă, chiar mi-au dat lacrimile când ți-am citit povestea ).
Ar trebui să te gandești că părinții tăi sunt mândri de tine,ești un baiat curajos,ai voința, te-au educat cum trebuie. Parerea mea este că ar trebui să încerci să faci ceea ce crezi tu că ei și-ar fi dorit să faci, să ajungi cineva.
Chiar sper să te fi ajutat răspunsul meu, deși știu că l-ai auzit de "n" ori.
P.S. : îmi cer scuze pentru eventualele greșeli gramaticale, însă îmi este foarte somn și abia mai vad tastele.
Dacă mai vrei să vorbim pe ym : amalia. dulce71
Da, intr-adevar multi mi-au mai spus asta, si acum sa stii ca nu conteaza sprijinul financiar pe cat sprijinul oferit de parinti. Cand a murit tata, un bun prieten mi-a zis "bogatan mic ce esti" sincer..bogatan pe dracu ca mi-as da fiecare banut sa am iar un tata..bani iar nu am cine stie ce dar destul cat sa-mi pun in aplicare o afacere la care am stat multa vreme si m-am gandit studiind piata si sper sa iasa ceva. Mergi si culca-te, noapte buna.
Și eu una aș da și ultimul bănuț pe care l-aș avea pentr ceva ce îmi doresc foarte mult, NU din punct de vedere material. Dar lucrurile cele mai frumoase în viață precum: familia,iubirea, prietenia,fericirea, nu se cumpără, oricât de mult am fi dispuși să oferim. Viața ne oferă și momente frumoase, dar și unele mai puțin frumoase, însă asta nu înseamnă că ar trebui să renunțăm să luptat pentru ceea ce me dorim doar pentru că în viața noastră au apărut obstacole care ne par așa de mari și grele încât avem impresia nu le vom trece. Chiar dacă am doar 16 ani ( și toată lumea spune că la vârste de genul nu ai probleme, etc și așa este, pentru că la vârsta mea nu ma plâng de multe ), cred totuși că deși viața este foarte grea în anumite momente, dar ne rezervă cu siguranță și momente pentru care am opri timpul în loc.
Cu siguranta, si ai dreptate dar pacat este ca, ce e frumos dureaza putin, iar in cazul meu nu a durat putin, a durat foarte putin din pacate. Ti-am dat add pe ym ca si eu merg sa ma culc si mai putem continua maine. Adica ceva mai incolo.
Uit-o frate, nu ai nevoie de ea.
O fata care te iubeste nu face asa ceva, trebuie sa fie langa tine si la bine si la rau.
Fii tare, sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat.
Da au trecut 2 ani, dar macar acum o cunosti ce persoana e. Putea sa iti face asta peste 3, 4 ani.
Orice inceput are si un sfarsit ( inclusiv raul).
Fi tare!
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: