In subconstient raman imagini, actiuni, intamplari, persoane etc, care te-au marcat/afectat cumva. Dar, s-ar putea doar sa ti se para ca nu te gandesti la ea. Analizeaza-te mai bine.
Incearca sa te gandesti la acel cineva inainte sa adormi. Nu o sa mai visezi acea persoana.
Este efectul subconstientului, probabil ca ai iubit-o foarte mult si creierul tau e obisnuit sa se gandeasca la ea, iar daca tu il controlezi cand esti constient, cand esti inconstient(cand dormi) tu nu mai ai control asupra lui si acesta incepe a depana diverse intamplari care au fost importante pentru tine.
Nu cred ca ai inteles ceva dar ma rog...am incercat.
Am vazut la toti raspunsurile si nu stiu ce sa zic.Eu de ce nu visez ceea ce iubesc?
Este doar o intamplare. Timpul le rezolva pe toate.
Nu te increde in vise prea mult!
Ori se gandeste si ea la tine, ori tu ai iubit-o vrei sa o uiti, nu poti, incerci din rasputeri si o tot visezi, daca o placi incearca sa o intrebi daca ar vrea sa aveti o relatie poate asa nu o vei mai visa mereu sau poate o vei visa mai des!! Depinde de sentimentele tale!
Crezi tu ca nu te gandesti. Subconstientul are intiparita imaginea ei. Cu timpul n-o s-o mai visezi.
AlexEjmecheru întreabă: