Sincer, dintotdeauna mi-au placut baietii mai mici ca mine. De fapt, din 3 prieteni pe care i-am avut pana acum, 2 au fost mai mici ca mine. Baietii mai mari ca mine ma intimideaza si ma simt stupid in compania lor.
Nu ma bag dar e normal sa nu te placa daca esti mai mic, nu stiu uni ma pot contrazice, dar parerea mea e ca fetele vor un baiat mai mare ca sa le protejeje
Iti zic eu dc...fiink un baiat mai mare e mai tare in toate sensurile si dup are bani are masina are de toate dar astia mai mici se tin de parinti intelegi matale
Au o alta mentalitate.nu depind de parinti. te simti protejata. Bine nu toate cazurile sunt la fel :*
Fetele se maturizeaza mai repede decat baietii si de aceea majoritatea prefera un baiat mai mare. Un baiat mai mic, indiferent cat ar fi de istet sau cat de frumos s-ar comporta, nu este pe aceeasi lungime de unda cu o fata mai mare. In plus, o fata se asteapta ca baiatul de langa ea sa ii ofere protectie, sa fie impunator!
Mai mici sau de varsta cu mine.
Cei mari au mentalitatea mai... diferita de-a mea
Da aici vin si eu cu o intrebare: Dar cei mai mici dar considerati mai maturi ca ceilalti de varsta lor ce parere aveti fetelor?
Asta depinde de la caz la caz- e in functie de persoana si mai ales de mentalul fiecareia. cele mai multe fete vad in prieten si un protector, iar daca ne gandim ca fetele se maturizeaza mai repede, ele vor sa aiba alaturi pe cineva cu experienta care sa le explice, nu sa le lase in linia I chiar pe plutonul de executie. Se intampla ca de la o vreme incoace, insa, femeile care au acumulat experienta sa isi caute parteneri mai tineri pe care incearca sa ii faca dependenti de ceva ce le pot oferi doar ele doar pentru a le fi alaturi.
Eu sunt cu unu' cu 4 ani mai mic ca mine si mi-e foarte bine. Nu e o regula sa te uiti numai dupa baieti mai mari.
Pentru ca daca e mai mic este si mai imatur:p
Baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, iar un baiat, chiar daca este de acceasi varsta cu prietena sa, este mai imatur decat ea in general.
Acum intelegi de ce majoritatea prefera baietii mai mari?