Pentru ca noi femeile, de obicei, mai ales cand incepem sa ne certam cu cineva nu ne mai oprim. Asa suntem noi (majoritatea), dar exista si anumite exceptii.
Si uneori o sa fim sacaitoare .
Da . Eu, sincera sa fiu sunt cam asa, uneori sacaitoare iar cand incep sa ma cert cu iubitul meu nu ma mai opresc .
Idem.
Lasa ca merita.
Voi, fetelor vorbiti intre voi despre orice. Atat despre baieti (ce a facut cutare, ce a vrut sa insemne ceea ce a spus el, etc), dar va si vorbiti intre voi, sau dupa cum ar spune cineva, va barfiti intre voi (no offense). Noi nu facem chestia asta. Nu vei vedea doi baieti stand la o masa intr-o cafenea intrebandu-se reciproc "frate, de ce crezi ca ea a spus chestia aia?".
Cauza acestei "probleme" este diferenta functionalitatii creierului intre cele doua sexe. Femeile gandesc 20% Logic si 80% emotional, pe cand barbatii sunt exact invers (20% emotional si 80% logic), acest lucru ducand la nevoia femeilor de a cere pareri pentru a avea mai multe argumente logice, asta ducand la "barfa".
Din nou, no offense.
Mmm, interesant .
Tocmai de aceea, ca majoritatea fetelor ( majoritatea am zis! ) sunt barfitoare, iar cum baietii nu sunt, este o prietenie mult mai legata si stransa intre o fata si un baiat! Mai multa sinceritate si incredere.
Foarte adevarat. Bine, asta este unul dintre motivele pentru care o relatie a unui baiat cu o fata e mai stransa. Exista multe alte motive, dar acesta nu este locul potrivit pentru a intra in detalii.
Mie imi place ca femeile sa vorbeasca mult. Nu imi place sa vorbesc cu cineva despre un subiect anume si sa primesc raspunsuri monosilabice; cu cat se dezvolta mai mult discutia din ambele parti, cu atat e mai bine.
Dap, bine zis.
Insa, daca femeile vorbesc in exces, daca nu-ti mai dau pace ?
Nu mi s-a intamplat de prea multe ori asta, dar sa retezi o vorba si sa pleci nu e niciodata prea greu.
Haha.
Odata demult, eram numai barbati pe pamant. Beam, ne distram, ragaiam si ne scarpinam in fund fara sa ne fie rusine de nimic. Cand de-odata a aterizat o nava extraterestra cu femeia. Barbatul nemaivazand si nemaiauzind femeie, a lasat-o sa vorbeasca. Si vorbea femeia, vorbea, facea monolog iar barbatul se distra. Dar cu timpul, barbatul a evoluat si a inceput sa fie deranjat de femeia care vorbeste mult. Deocamdata, exista doua metode traditionale pentru a face o femeie sa taca:
1. Comanda vocala: "TACI FA!"
2. Inchiderea gurii manual cu un dos de palma.
In viitor, femeia va beneficia de un microcip utramegasofisticat, ce ii va permite barbatului sa-i dea "mute" femeii atunci cand doreste, prin ajutorul unei telecomanda (doua). telecomande... telecomenzi. Nu stiu d-astea.
Ti-o iei.
Ziceti voi ce vreti, nu sunteti cu nimic mai bun decat noi daca sunteti muti. Noi macar nu suntem plictisitoare, avem ceva de "dat" din gura .
Vino sa mi-o dai
Noi suntem eficienti in comunicare. Stii zicala aia: Vorba multa, saracia omului. Noi tacem si facem
Incorect, gresit, eronat.
Vezi, la noi e ceva gen : vorba dulce, mult aduce.
Prea penal raspunsu` )))))) mi-ai inveselit ziua.
Vorba dulce, pumni aduce? )
Pumni de la surioara ta, am uitat sa specific.
Te iubesc, surioara! :X
Yo tambien.
De la coasta de drac li se trage! sa inteleg ca barbatii vorbesc in preajma ta ca femeia e moara stricata? oare de ce? ceva au observat ei!
De la coasta de drac, asa o fi. Asa ca ai grija cu femeia si da-ti peste gura.
Esti un misogin si un nesimtit, plus ca te bagi ca musca in oala. Intervi si tu pe aici doar ca sa ataci, chiar asa frustrat esti?
Nu am zis ca in preajma mea, cu referire la mine. M-ai lasa indirectele, nu-ti sta bine.
Intervi se scrie cu doi de i! m-ai lasa nu se scrie cu cratima! am vrut doar sa te verfic daca ai cei 7 ani de acasa si o cultura generala solida, cum te laudai! parerea mea? sunt un gentilom si esti prea mica sa te trag de urechi! pune mana pe carte scumpa mea! lasa TPU, nu e de tine!
Cei 7 ani de acasa de care nu dai tu dovada, zici?!
Abtine-te, omule.
Mai nimeni nu vorbeste prosti, vorba aia ca vorbesti mult si prost este mai mult pentru boschetari, eu unul nu consider pe nimeni ca vorbeste mult sau ca ar fi prost doar ca nu este educat sau nu are chef de invatat lucruri utile, 7 ani de.a casa
Pentru ca noi suntem interesate de orice, asta nu inseamna ca suntem bagacioase...iar barbatii dupa parerea mea sunt mai tacuti, asta le e natura.
Imi place sa ascult femeile cand vorbesc despre dragoste
Si eu vorbesc mult, poti sa fugi de mine ca eu alerg dupa tine, sa te arunci in mare ca eu inot dupa tine si povestesc in continuare
E mai bine sa vorbesti decat sa taci si sa plictisesti lumea. De preferat, subiectele sa fie amuzante sau interesante
Eu am intalnit barbati mai comunicativi decat unele femei.
Probabil cine se plange de morile stricate, este un morocanos ori nu este interesat de acele "mori stricate".
Da, daaaaa. Mai ales femeile "comoara" care vorbesc despre dragoste dupa ce te inseala.
godfatheralex0 întreabă: