anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce vorbeste un baiat urat cu o fata?o place?sau numa face misto de ea? thinking :d

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Un baiat cand vorbeste urat cu o fata e nesimtit si needucat.un baiat cand place o fata vb frumos, se comporta bine. da depinde ca poate sa vb urat la modul de a face misto ceea ce nu e bine. eu zic sa ignori baietii nesimtiti care vor sa para smecheri si de fapt sunt niste fraieri,.

11 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Pe vremea mea o placea! acum dracu va stie? k faceti sex la 11 ani. nu stiu ce-i in capul lui! vb urat k asa-i felu lui de animal scapat intre oameni cu parinti nepasatori, vorbeste urat k vrea el sa iasa in evidenta, sa faca spectacol sa fie el ala mare si tare ce conduce turma, sau (mira-m-as sa fie asa) place fata respectiva dar ascunde asta printr-un comportament total diferit, sa nu se prinda nimeni! si aici poate fii mana gastii lui, gasca nu place fata respectiva si nu o vrea acolo pe fata. vorbeste cu el si afla. k una din astea trebuie sa fie

| GhostStar a răspuns (pentru DNSK):

Tu sa pui mana pe o carte de gramatica

| DNSK a răspuns (pentru GhostStar):

Te rog zi-mi greselile domnule pruteanu!

| GhostStar a răspuns (pentru DNSK):

De cand K este inlocuitor pentru CA

| DNSK a răspuns (pentru GhostStar):

Aa asta era? de cand am inceput sa vb cu k! frate in loc sa bagi de vina pe un site despre dictia si gramatica unuia si altuia, mai bine iesi si u afara la o plimbare, la o bere(daca ai cu cine) daca nu singur! ii pacat sa o arzi pe net! n-ai avut si u subiect de discutie si te-ai luat de mine! esti mandru de tine?

| Ciocarlan_Diana_1985 a răspuns (pentru DNSK):

Ai intalnit cazuri in care băiatul o place si ascunde prin gluma?

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

In general cand placi pe cineva incerci sa fi cat mai placut de ceilalti, mai ales de aceea fata
incerci sa atingi perfectiunea
asa ca vrea sa rada doar
sau cine stie, poate asa isi exprima el dragostea desi e greu de crezut

| agoodvampire a răspuns:

Pai in unele cazuri se poate intampla sa o placa. Unii baieti nu stiu sa isi arate afectiunea fata de o fata si incearca si ei sa o impresioneze.Dar in cele mai multe cazuri daca vorbesc urat cu o fata incearca sa se dea mare in fata prietenilor. Acum depinde de varsta daca are intre 12-14 ani e clar.In fine nu stiu ce sa zic, nu te lasa jicnita de un baiat, plateste-i cu aceeasi moneda cand nu se asteapta. Sper ca te-am ajutat happy

| ManoleAndreeaMaria a răspuns:

Depinde cum vorbeste... adica daca vorbeste la limita decentului si vorbeste cu niste expresii mai perv posibil sa o placa(lucru de care-ti dai seama din comportament...) dar daca numai o injura fara lipsa de regret pe fata, e clar: bataie de joc la cel mai nesimtit mod si te sfatuiesc sa te reorientezi.winking sper ca te-am ajutat!

| DraGutZUul a răspuns:

Iti voi spune eu pentru ca sunt baiatlaughing. Daca un baiat vorbeste urat cu o fata nu inseamna in totdeauna ca o place.Un baiat tee place daca inveti bine, daca stii sa glumesti(pana la o anumita limita), o da si daca esti putin reawinking. Incearca-l sa-l cuceresti prin a fi tu insati. SUCCES!

| Azumii a răspuns:

Pai cand un baiat vorbeste urat cu tine, inseamna ca nu esti importanta pentru el si face misto de tine... asa doar ca sa se amuze happy