| RAY a întrebat:

De ce vorbiti cu un baiat mult si cand e sa va vedeti numai vreti dar bagati vrajeala ca sufletul conteaza? Ce simplu spune,cred ca o sa mor singur, ma duc la hamburai sau la verginica.
Nu te plac, nu vreau sa ne vedem și asta e

33 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai vorbeste pentru ca isi inchipuie ca ala arata cat de cat oricine ar fi, nu se gandeste ca ala nu o atrage deloc.
De aia unele zic ca nu e nevoie de poza gen "si asa nu conteaza ca oricum arati cat de cat si o sa-mi placa".

E ca si cum ai o hala cu masini de calitate cat de cat, stie ca daca intra acolo da de ceva calitate, asa ca nu mai e nevoie in mod special sa vada o masina.

Insa se inseala, ca in hala aia pot si trabanturi, si cand vede, se intoarce, nu se astepta la asta.
De aia e bine chiar sa insisti sa ia poza din prima, altfel nu discuti, ca sa nu se ajunga sa pierzi timpul la o adica.
Nu poata zice ca "nu te plac", daca nu dai poza la inceput.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Amuzant e cand spune, simt ceva dar nu vreau sa ne vedem, pierdere de timp inutila, viclene mai sunt si astea, le ofera placere

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru RAY):

Au variante frate, multe schimba ca pe sosete gagicii. Pai tu nu iti dai seama ca nu vra sau te tot amana? O ignori si aia e. Nu iti pierde timpul aiurea, ca iesi foarte sifonat in final

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Eu am zis, daca vede poza de la inceput, stii sigur ce si cum, altfel e pierdere de timp, daca dai poza din start una clara si actuala, de la inceput se decide ce si cum.

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Poate nu ai tu răbdare. O tipa nu iese imediat la întâlnire, vrea sa te cunoască. Dacă o dai in bara cu ceva nu mai iese, dar ii e jenă sa ți zică. Ei ii face placere sa vorbească cu tine, ea de ce nu considera ca pierde timpul, timpul tău e mai prețios sau cum? Și ea încearcă sa găsească pe cineva altfel nu și ar pierde timpul vorbind cu tine

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

O tipa nu iese imediat la întâlnire, vrea cunoască persoana cu care sta de vorba. Dacă o dai in bara cu ceva nu mai iese, apoi poate ii e jenă sa zică chestia asta. Dacă ei ii face placere sa vorbească cu el, ea de ce nu considera ca pierde timpul, timpul lui e mai prețios sau cum? Și ea încearcă sa găsească pe cineva altfel nu și ar pierde timpul vorbind cu cineva o perioada mai lunga sai mai scurta pana se decide

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Daca il place mult pe ala, abia asteapta sa iasa la intalnire si se cunosc ei dupa aia, daca nu o sa-i convina, aia e, dar iese.
Dar daca nu vede poza...e altceva.

Nu ai inteles cu pierderea de timp, se refera ca ei discuta si discuta, si aia cand ii vede poza nu-i place si o intoarce.
Adica el a pierdut timpul, dar si ea, evident, au pierdut in mod egal timpul pentru ca nu au facut schimb de poze clare si actuale la inceput.

Multi zic sarumana ca aia nu cere poza, nu e bine, nu e deloc bine.
Cand zice aia ca nu cont cum arati, o zice ca-si inchipuie ca oricum ai arata bine.

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Pai poate i-a plăcut poza dar dacă nu i-a placut cum vorbește cum gândește nu mai iese cu el

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Si asta e posibil, nu te contrazic, sa nu ii placa cum gandeste.

| sofisis a răspuns:

Nu inteleg legatura cu hamurabi sau verginica...dar de principiu majoritatea "relatiilor" online se vor a fi pastrate in online.

| RAY explică (pentru sofisis):

Astia stau pe muntele venus

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Hamurabi stiu sigur ca nu. Verginica nu stiu laughing))

| RAY explică (pentru sofisis):

Fiecare cu fantrziile lui, reprimarea lor duce la nebunie

| UnchiulRamiz a răspuns:

Asa am pierdut si eu timp discutand cu unele, una cu mine gasea scuze sa nu iasa, am aflat de la verisoara-mea ca unul dupa o zi de vrajeala a si facut sex cu ea. Cu o ala am vorbit ce am vorbit, dupa vad ca s-a cuplat cu unul. Nu mai raspundea la mesaje, nu stiam de ce. Asta din urma era genul ce se cupla si se despartea repede, a zis ca nici ea nu stie de ce s-a despartit laughing) Daca nu stie cum arati, ideal sa ii dai tu poza si daca nu cere. E foarte jignitor si greu de suportat ca dupa timp investit in discutii sa nu te alegi nici cu o simpla intalnire. Faza e ca se supara din nimic, oricand le poti spune ceva gresit din punctul lor de vedere. Online isi permit sa se debaraseze usor de cineva, face to face multe nu ar indrazni.

| RAY explică (pentru UnchiulRamiz):

Si vrajeala cu sufletul conteaza, eu simt ceva dar daca te vad zbor pe marte, au o placere meschina in ele, se folosesc de tinpul nostru

| Gambler007 a răspuns (pentru RAY):

Ea intr-un fel are dreptate laughing) fiecarui barbat ii este predestinat o locatie unde sa isi intalneasca jumatatea, unul in cluburi, altul prin parcuri, altul pe online, dar cum dreacu se face ca pentru majoritatea ca noi de pe site-ul asta locul ala specific inca nu a fost creat laughing) o fi pe MARTE si nu stim noi

| RAY explică (pentru Gambler007):

Eu nu cred in basme,predestinare,viata nu are un scop,sens, avem liberul arbitru, suntem constienti de noi, prefate ca ai un scop, sens mann

| Antopuff a răspuns:

Vorbitul mult fara iesit=doar prieteni sorry

| RAY explică (pentru Antopuff):

Tu macar recunosti fata,nu minti ca simti cv si ca nu vrei sa il vezi, e o scarba probabil, eu unu nu as refuza o intalnire o fata, decat daca e urata, putea dracu sa spuna asa

| Antopuff a răspuns (pentru RAY):

Poate nu stie cum sa refuze si sta în stand-by pana te saturi sa mai insiști.

| RAY explică (pentru Antopuff):

O concluzie buna

| shookdazed a răspuns:

Nu vreau sa supar pe cineva cu ce voi spune insa femeile sunt cele mai ciudate fiinte si in ziua de azi o mare provocare pentru noi barbatii fiindca NU STII ABSOLUT NIMIC DESPRE CE ANUME VOR!

| Gambler007 a răspuns:

Raspunsuri acordate de fetele de pe TPU pe intrebari de genul happy -> in mediul online nu e ok sa abordezi fete pentru ca voi majoritatea baietilor cautati de la noi doar sex nu o relatie bazata pe dragoste, tot ele spun ca daca incerci sa le abordezi in parc o dai in agresiune verbala si sexuala si se incheie cu dosar penal la politie happy & bonus -> orice sac isi are peticul ala e cel mai mortal raspuns

| Emma30555 a răspuns (pentru Gambler007):

Dar nu poti sa abordez fetele in anturaj, în mediul unde socializezi? In club, la concerte? Mai e si varianta asta. Depinde si ce varsta ai.

| Gambler007 a răspuns (pentru Emma30555):

Numai in club nu abordam unde dau numai de curve care vor sa faca prostii de bani

Am dat mai multe exemple. Și greșești, clubul este un loc unde majoritatea se duc ca să găsească pe cineva sau ca să se distreze, și oricum faci tu selecția, îți dai și tu seama care este materialista și care nu este. Dar agatatul în parc nu merge decât pentru adolescenți care sunt și ei în gasca, după o anumita vârsta ești perceput ca un ciudat dacă te duci asa la fete sau femei.

Da stim si daca un prost posta o intrebare ce parere aveti de agatul de tute prin club sareati toate in cap pe poola lui ca acolo fetele se duc cu gasca si tovarasii lor sa se distreze si ca nu e locul indicat pentru asa ceva laughing) ce dreacu vorbiti bah voi cand va citesc ce scrieti LESIN DE RAS

Atunci te duci in alte locuri de socializare, la cursuri de dans de exemplu sau alte cursuri. Tu ce conjucutura crezi ca este ok? Pe online functioneaza pentru unele persoane eu nu as recomanda pe strada sau parc dar fiecare face cum crede. Eu tot cred ca că anturajul este un mediu ok

Aaa deci recunosti si tu ca sunteti ipocrite cand nu e alba ii neagra si tot asa invers si un revers daca nu merge la cursuri de dans mai ai laughing) sunt curiosa ce idei iti mai trec prin cap

Hai sa nu jignim

@Emma305505 poate sunt eu prea idiot sau orb si nu vad, tu citesti ce a putut scrie crestina asta----Pe online functioneaza pentru unele persoane eu nu as recomanda pe strada sau parc, deci s-a adeverit ce am zis de prima data laughing)

Pentru ca e anexioasa ca si noi toti de aici, si eu eram asa eram si eu,noroc ca am lucrez cu oameni, nici mie nu imi place sa fiu intrebat,e anexitate, de asta a spus si online poate deveni ceva real, nu a spus nimic rau, eu am avut cv toxic cu fata aia de asta nu vrea si acum o inteleg, nu am incredere in femei si era foarte toxic

A vrut si ea sa para impartiala laughing) 50/50