Daca ti-a zis sa luati o pauza, este clar.Numai vrea, s-a saturat, probabil este plictisit de aceasta relatie, nu de tine. Cel mai bine e sa-l tratezi cu indiferenta deoarece nici el nu stie ce vrea. Ba iti zice ca tine la tine, ba vrea pauza. Daca intr-adevar tine, te va cauta el singur dupa aceasta "pauza". Acum este nehotarat. Lasa-l o perioada. Vei trage singura concluziile peste o bucata de vreme.
Pa, pa.
Cum sa-l suni? in primul rand cand iti zice pauza ar trebui sa te simti.nu stiu...ca il deranjezi, si sa te simti prost, sa te dai la o parte.
hai acum, tot tu sa-l suni? n-ai fi asa disperata.
E probabil ca pauza asta sa fie... definitiva. Nu vreau sa te sperii dar daca el vrea o pauza, fara sa-ti spuna motivele e clar ca nu prea mai vrea sa va impacati. Eu zic sa te obisnuiesti cu ideea si sa-l cauti tu de abia peste vreo saptamana sa-l intrebi ce a hotarat. Succes!
Si eu am fost in situatia asta. Il vedeam ca se raceste de mine. bine mie nu imi spunea ca vrea o pauza dar imi dadea de inteles nu ma mai baga in seama pe mess si etc. L.am lasat in pace.
Dupa ceva timp tot ma baga in seama pe mess, punea stsuri pentru mine. si tot felul. si pan`la urma am ajuns sa vorbim si de fapt el cu gura lui mi. a zis ca se pusese cu una doar ca sa o f*ta iar dp aceea ii parea rau, si regreta ca ne desparteam.
Eu zic ca tine la tine. si daca a gasit pe altcineva. lasa. l ca o sa se intoarca cat de curand.
O sa.si dea seama ca cu tine e cel mai bine.:*
Funda?
E clar ca s-a plictisit de tine si nu stie cum sa iti zica ca sa nu te simti prost.lasa-l sa se hotarasca ceea ce vrea el cu adevarat
Trateaza-l cu indiferenta, sa vada ca nu te afecteaza foarte mult.
Si nu vreau sa te supar, dar faza e ca atunci cand un baiat zice ca are nevoie de pauza sunt sanse foarte rari sa mai vina dupa inapoi la tine. Pentru ei e ca un fel de despartire, numai ca nu vor sa raneasca fata. Iar daca spune ca nu poate sa zica, intr-o relatie nu trebuie sa fie minciuni si inseamna ca clar nu prea mai merge intre voi.
Tu vezi ce se va intampla in continuare, trateaza-l cu indiferenta si traieste-ti viata, nu suferi din cauza lui.
Bafta!
Intreaba-l clar, scurt si la obiect " mai vrei sau nu sa fim impreuna "nu accept nu stiu sau alte chestii da sau nu punct. si daca zica ca nu spune-i ca si tu vroiai acelasi lucru chiar daca nu e asa si daca zice da spune-i ca te bucuri
Anonima17191 întreabă: