Uite exact in situatia asta sunt eu. lucram 7zile/16 ore. abia aveam timp sa dorm,eu fiind mai slabut iar lucrul greu,fizic. dimineata imi era frica sa conduc masina, a firmei evident, eu nu-mi permit. apoi am lucrat 6 zile chiar si 20 ore,dar castigam foarte putin. nici nu se pune problema sa am unde sa stau,prietena,masina,etc. plus ca-mi cumpar si mancare,de toate. pe scurt,stiu foarte bine cum e. dragostea,pai daca gasesti o fata care sa fie tare grozava,pe care sa poti conta,sa lucrati amandoi,poate aveti sanse sa fiti la limita supravietuirii si sa locuiti impreuna de seara pana dimineata. oricum,nu va fi prea usor, mai ales daca esti intr-o zona unde nu se castiga prea bine. oricum, eu sper sa reusesti!
Asta e fara bani nu traiesti dar nici sa ii dai bani angro la fata ca asa te ia de prost.
Da conteaza bani!
Dar cred ca unele dintre noi se refera ca iubirea nu se cumpara cu bani de aceea zicem asta ca bani intr-o relatie nu conteaza!
Imi pare rau sper ca la lucru sa-ti dea mai multi bani asa iti poti plati si netu :-s
succes
Buna,daca tii cu adevarat la cineva,nu conteaza ca veti merge la film,sau la un suc,e important ca esti cu acea persoana! nu banii conteaza,stiu ca pentru a supravietui intr'o lume ca asta,ai nevoie de ei, dar decat sa te gandesti la ei, nu mai bine incerci sa profiti de fiecare clipa? doar o viata ai...
Buna!
Daca dragoste e poti trece peste toate. Nu banii trebuie sa predomine intr-o relatie. Toate lucrurile ce le-ai enumerat mai sus sunt nesimnificative daca doua persoane se iubesc. E mult mai importanta doar o clipa in care va priviti in ochi. Nu conteaza situatia financeara...
Succes!
Da,iti dau dreptate. asa zic,banii nu conteaza,asta atata timp cat tu ii ai iar ele traiesc bine pe langa tine,apoi lucrurile se cam schimba. din nou ai dreptate la faptul ca,chiar daca ai lucra ar fi putin probabil sa ai suficienti bani, iar un loc de munca unde ai castica cat de cat ti-ar manca si timpul liber, deci e o situatie foarte urata.
Pai banii intr-o relatie nu conteaza daca este dragoste adevarata. Prietena te va intelege. Dar oricum nu trebuie sa trai cu miinile inkrucisate ar trebui macar citziva bani. pentru macar o ciocolata pentru ca e placut. Stii unde banii au o valoare mai mare? in familie! acolo trebuie intretinere, si barbatul trebuie sa fie sursa. fundita?
Ceva frumos poti sa faci si la tine acasa.Un film frumos niste floricele in camera ta nu ar stricaNu conteaza banii intr-o relatie, trebuie sa va completatzi unul pe altul, banii ii faceti aman2.
Kayn sa nu exageram... sa cumperi apartamente sa zicem ca garsoniera da dar daca zici ca nai bani de net...nu exagera
Pai.trebuiesc si bani pentru cele necesare, da nici prea multi ca daca st bani.*** dragoste nu mai e.
Da adevarat!.Cu bani poti scoate o fata in oras dar daca ea te iubeste cu adevarat nu se v-a uita la bani tai.
anonim_4396 întreabă: