Realizezi că nu se-nţelege mare lucru din ce spui, nu?
Reformulează mai corect în limba română ca să pricepem clar ce vrei să întrebi.
Din ce-ai scris se poate înţelege fie că un bărbat cheamă o femeie la o întâlnire deşi nu vrea asta (şi tu întrebi de ce) fie că-i promite s-o cheme şi uită să mai facă asta (şi tu întrebi de ce).
N-o lua personal dar pur şi simplu formularea ta este neclară, ambiguă şi eronată din punct de vedere gramatical.
Tine de paradigma in care traim sau are testosteronul la limita de jos sau ii place sabotajul dar, cel mai sigur, nu mai are credit la telefon.
Pentru ca in general barbatii ar zice orice atit timp cit au speranta ca vor ajunge in patul femeii respective.
Kongeriget...sa zicem ca barbatu si femeia sau intalnit deja de 2 ori si ii zice ei asta cand el e pe cale sa plece ca o so sune ca sa vada ce ma face asa dar de fapt suna doar cand vrea intalnirea deci nu se tine de cuvant ca o so sune...da fata nu aduce in discutie nimic ca daca o sa o sune sau ceva nu pretinde nimic numa el se apuca sa spuna asta ca o sa sune
@Konstrand vai draga mare deshtept esti bravo...pentru ca n-am despartzit unde trebuie cuvintele asta nu inseamna ca trebuie sa ma jignesti sa ma faci inculta...si app esti si un misogin si un porc
@GCS duteh la gara... vrei cumva sa facem concurs care scrie mai corect gramatical?
@unaboona
Kronstadt e un tembel in general dar aici are dreptate.Esti o inculta care nu stie sa scrie...
@unaboona nu, vreau sa te stimulez sa scrii corect si sa se inteleaga.
"du-te" corect se scrie du-te.
Eu, desi inca sunt doar baiat , atunci spun asta unei fete, cand vreau s-o refuz politicos. Stiu ca nu e corect, dar nu pot sa spun ca "lasa-ma in pace, ca n-am chef de tine"...
Elly7890 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: