| NowForYou000 a întrebat:

De ceva ani am probleme cu tenul. Niciodata nu l-am avut cum mi-am dorit. Urasc fizionomia ei. Nu vreau sa folosesc creme pentru curatare pentru ca tenul meu nu e chiar "murdar", doar uneori am o roseata, o am si atunci cand aplic o crema pentru hidratare. In fine, dar nu aceasta e problema cea mare. Sunt tanara, iar tenul meu arata prea batran... nu arata deloc pentru varsta pe care o am. Iar degeaba parul arata bine daca fata arata ca "dracu' ". La fel si la ochi, au un aspect de parca sunt adormiti, in fiecare zi au aspectul ăsta. Fața mea e si batrana si e si mare... si am si mult sebum. Mi-as dori sa am o fata rotunda, mică si fara sebum. Ce pot face in privinta asta? Please help. Uleiurile sunt bune? Sau ce sa folosesc? Nu conteaza ce, doar vreau ca tenul meu sa arate exact ca acesta :
https://ro.pinterest.com/pin/665195807432736260/

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa te dai cu un strat foarte gros de fond de ten profesional (gen DiorSkin) si apoi cu pudra din aceeasi categorie. Sigur, trebuie sa inveti sa le aplici (fiindca aplicarea iun strat gros este dificila) si sa ai bani seriosi de investit in asta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Brigaela):

Are doar 16 ani... si nu-i indicat sa-si puna fond de ten de acum.

| Brigaela a răspuns (pentru Violleta2022):

De acord. Dar nu are cum sa obtina altfel aspectul artificial si batranicios pe care si-l doreste. Spune ca are un ten tânăr cu mici imperfecțiuni si ca vrea sa arate ca niste imagini in care femeia pare a avea 45 de ani, avand un ten prăfuit, tern, lipsit de stralucire. Adesea adolescentii simt nevoia sa se urateasca, sa faca asa incat sa arate rau ca sa trezeasca mila

| NowForYou000 explică (pentru Brigaela):

Dar nu am spus ca vreun sa obtin un aspect batranicios... chiar invers, vreau ca tenul meu sa arate mai tanar si stralucitor si fara pic de sebum. Iar in legatura cu fondul de ten... Oh, no. *I hate makeup*.

| Brigaela a răspuns (pentru NowForYou000):

In pozele alea asa arata tenul fetei, prafuit, urat, batranicios. Nu stiu daca are peste 40 de ani, dar asa pare

| alinutastraub a răspuns:

Tenul nu il poti schimba, el este asa cum ti l-a dat Dumnezeu. Poti folosi niste uleiuri si creme pentru a mai face sa dispara din liniile fine. Poti folosi corector pentru a acoperi din roseata si pentru cearcane. Pentru a mai elimina excesul de sebum poti folosi niste masti si pudra pe parcursul zilei.