anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp a inceput sa imi placa un baiat de la scoala.Toate bune si frumoase.Ne intelegeam de minune si toata lumea ne zicea ca ne sta bine impreuna si ca ne potrivim si colegii lui imi spuneau ca ii place de minetonguebig grinhappywinking.Ok.De vreo saptamana incerc sa ii spun ca imi place de el dar niciodata nu am gasit momentul potrivit.Vineri m-am hotarat in sfarsit sa ii spun ce simt.In prima pauza cand ne-am vazut m-am dus la el si l-am intrebat ce face.Nu mi-a raspuns.Am inceput amandoi sa zambim iar eu l-am intrebat daca e suparat pe mine(nu ar avea nici un motiv). Mi-a zis ca nu.In urmatoarele pauze s-a intamplat acelasi lucru.Nu imi mai raspundea cand il strIgam, si tot asa.Sincera sa fiu, sunt la pamant.Stiti cum se spune:ne dam seama ce am avut abia dupa ce il pierdem.Acum nu stiu ce sa fac. Oricum luni intentionez sa ii spun ca imi place de el.Fie ca o sa spuna la toata scoala...nici macar nu ma mai intereseaza. Sfaturi? urgent. Funda cel mai bun sfat:X:X:*

Răspuns Câştigător
| Wannabe_3032 a răspuns:

Uuuu! Ce dragut, dragoste in adolescenta! Un sfat ar fi acela sa nu ii spui direct ce simti.Un baiat nu se cucereste pur si simplu spunandu-i ce simti si intrebandu-l daca vrea sau nu. Daca vrei o relatie lunga, nu trebuie sa-l iei direct, trebuie ca totul sa fie facut incetul cu incetul.Fiecare amanunt conteaza.Invata sa-l cuceresti din vorbe, din caracter pentru ca in felul acesta il vei face, cu timpul ( nu dureaza mult) sa iti impartaseasca sentimentele ce si tu i le porti! Probabil a avut aceasta reactie din cauza emotiile stiind bine sa si le ascunda.Totul trebuie facut cu grija, fara ajutorul colegilor.Doar tu poti rezolva problema.Incearca sa creezi un moment de intimitate intre voi doi, atunci ii poti spune ce simti dar intr-un mod frumos, nu direct! Vei vedea ca totul va iesii asa cum vrei tu.
Mult succes! Fundita?batting eyelashes

1 răspuns:
| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Draga mea.dar de ce te strofoci atat?happy lasa-l pe el sa te caute. O sa intelegi tu, pana la urma:*. daca esti atat de hotarata, fa-o. Asuma-ti asta. probabil o sa regreti sau poate ca nubig grin. bafta:*