Ca mai bine ramaneti prieteni.De sa renuntati amandoi la relatii de 3 ani? Este doar o atractie minora, care cu timpul va disparea.Tu iti iubesti prietenul, nu? Nu da vrabia pe cioara de pe gard, parerea mea.Nu e bine sa renunti la o iubire pentru o atractie de moment.Mult succes!
Oh,atunci imi cer scuze.Cred ca am inteles putin gresit.Am raspuns la atatea intrebari de genul ca am ramas cu sechele. Atunci e bine.E posibil sa fie atras de tine sau pur si simplu asa se comporta el prieteneste. Oricum, incearca sa eviti anumite situatii ca sa nu va treziti cu reprosuri din partea partenerilor vostri.
Daca il iubesti pe prietenul tau si nu vreti sa stricati o relatie de 3 ani,ai grija sa nu-si bage nimeni,, coada,, intre voi, cel de care zici ca are o privire aparte, cam asta incearca sa faca
Sa stai in bancuta ta daca iti iubesti prietenul si daca el are o relatie stabila sa nu te bagi sa i-o strici. Nu cred ca ti-ar place sa fii in situatia fetei cu care e sau baiatului cu care esti in momentl asta.
AndrewTate7789 întreabă: