| strategicul007 a întrebat:

De ceva timp imi place de o fata de la mine din clasa dar nu am curaj sa-i spun 2 vorbe...Nu am curaj sa-i spun nimic, nici sa o invit in oras de frica sa nu ma respinga si apoi sa ma faca de ras in fata colegilor, fiecare zi e tot mai grea, nu mai pot trai asa fara sa spun nimic. Nu am curaj sa-i spun 2 vorbe, am incercat sa intru in vorba cu ea, dar degeaba, incep mereu sa tremur si nu pot sa-i spun nimic. Help me plz!

Răspuns Câştigător
| UtilityHelper a răspuns:

Ideea e urmatoare: e cu tine in clasa - nu e prea indicat pentru o relatie. Incearca sa vorbesti cu ea ca cu un prieten de-al tau, fara sa incerci sa o impresionezi ( ar putea rezulta multeeee idei proaste ) si poate te poti apropia de ea. Bafta, Romeo!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e simplu! De ce atata frica doar nu o sa te faca de ras daca e o fata buna luand in considerare faptul ca o placi nu? Du-te la ea si da-i o floare si in timp ce ii dai floarea spune-i ca iti place bluza ei. Uita-te in ochii ei cand o faci. Dupa in timpul orei trimite-i un biletel si spune-i ca o placi si intreab-o daca ar vrea sa incerce o relatie cu tine. Daca spune ca nu stai chill nu e sfarsitul lumii da crede-ma ca nicio fata nu ar putea rezista la asa ceva mai ales daca nu a avut alt iubit si astfel nu poate sa te compare. Daca spune nu, stai calm si spune-i ok nu e nimic. Comporta-te frumos cu ea si dupa un timp daca tot o placi mai intreab-o o data. Daca te refuza e clar ca nu te vrea. Nu te supara si consoleaza-te sunt atat de multe fete frumoase si dulci in jurul tau si sti cum se spune de cele mai multe ori tot ce iti doresti e chiar in spatele tau desi ascunsa in spate. Deschide ochii si analizeaza-ti optiunile. Multa bafta cu fata ta!