anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp imi place de un baiat. Am aflat de la prietenul lui ca si el ma place, dar imi dadusem putin seama de asta si din comportamentul lui. De curand mi-am luat inima in dinti si i'am zis ca imi place de >el:". Iar el doar ce se despartise de fosta prietena, cu care a stat doar 3 saptamaniiii! laughing) Raspunsul lui a fost: "intelege-ma, trec printr'o perioada grea dupa despartirea de EX, dar si eu te plac foarte mult ". Am cerut ajutorul mai multor persoane, dintre care raspunsul unui prieten a fost caaa vrea doar sa ma atraga mai mult. Din unele surse stiu ca nu o prea placea. Nu stiu nici cum sa interpretez asta...Sa il las o perioada in pace?! thinking HELP :-s

Răspuns Câştigător
| hris12 a răspuns:

Am 12 ani si am fost cu multe fete si inteleg faza asta. Sunt si eu baiat si te-as ajuta foarte mult. eu te-as sfatui sa stai cu el prin preajma ca el sa-si faca o impresie buna despre tine : esti de treaba te intereseaza problemele lui si asa o sa aveti o relatie mai stransa. in privinta asta stai asa cam 4 - 5 zile iar dupa incerca sal surprinzi cu un sarut sau sa mergeti undeva. El o sa te placa mult mai mult si o sa uite de cealalta fata. Succesc mult si daca e sa aveti o relatie frumoasa big grinwinking

7 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Nu chiar. Va trebui sa-l lasi putin insa nu prea mult. Cred ca undeva la 1 saptamana ar fi suficient, presupunand ca nu a fost nimic serios intre ei. Insa va trebui sa ai grija sa nu isi piarda interesul.

| LeontinAndrei a răspuns:

Oricum va trebui sa il tii aproapewinking

| Mynewlifestyle a răspuns:

Nu e nevoie sa il lasi in pace, stai pe langa el si spune-i ca il intelegi ca ii vei fi alaturi pana cand ii va fi mai bine...sigur asta daca nu il deranjeaza, poate chiar e is putin derutat ca oricine dupa o despartire se simte mai sa zicem asa ciudat, si poate nuv rea sa fiti imediat impreuna ca sa nu zica alti ca isi bate numai joc de tine si ca el le simba una dupa alta, ca e urat :* veti fi impreuna crede-ma daca il placi si te place big grin Fi alaturi de elwinking

| Mashiro a răspuns:

Surprinde-l cu un sarut:X

| heinekeen94 a răspuns (pentru Mashiro):

Deacurd cu rosaROSALIE

| pr1nc3ssz a răspuns:

Mai bine il lasi in pace pana va face el urmatorul pas! tu trebuie doar sa fii foarte diplomata,sanu pari disperata sa fii tot timpul aranjata,parfumata,cu nasul pe sus, iar atunci cu siguranta iti va cadea la picioare! P.S. nu incerca sa il faci gelos cu un alt baiat, deoarece isi va schimba parerea despre tine! Funda?batting eyelashes

| spasm a răspuns:

Penru a ti dovedi ca te place,incearca sa nu fii putin mai distanta cu el,in niciun caz sa l sufoci, iar apoi daca te place cu adevarat va face orice sa iti recapete interesul.winking ai incredere, stiu ce spun si eu sunt baiat si asa mai faceam si eu cu unuele fete laughing